Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tempomat E34
mno dobra, nekdy to jde i bez zasahu do softwaru, kazdopadne TDSo ma elektronickej plyn....540i taky?RedBaron píše:Aha, to je dobrá zpráva. Tak zkus napsat co všechno je k tomu třeba a dost polopaticky. DíkDan Ďurček píše:Tak už jsem to zapojil. Konektor mi poslal dodatečně. A můžu všechny vyvést z omylu.Jednoduše bez jakéhokoli "odblokování" to začalo fungovat. Jede to spolehlivě
ja jen, ze tam asi bude potreba neco vic, nez jen packa a kabel

U 540i nevím jak to je. Já mám TDSo. Na páčce tempomatu byly lyžinky které se nasunuly na páčku stěračů a tím to bylo mechanicky upevněno. A pak jsem zasunul konektor (2dráty) do konektoru nad pedálama. Nožem jsem vykrojil předlisovaný otvor pro páčku a zakrytoval. Funguje vše jak má. dokoce je tam někde spínač i na spojkovém pedálu, protože stačí ?uknout a tempomat vypne. Paráda 15 min práce.
A pro další tazatele: dal jsem za ní 500Kč

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Osmivály byly nejmodernější motory co se do E34 dávaly, takže myslím že by to jít mělo. Takže se koupí jenom páčka a namontuje, jo? To mě pos.r!Dan Ďurček píše:U 540i nevím jak to je. Já mám TDSo. Na páčce tempomatu byly lyžinky které se nasunuly na páčku stěračů a tím to bylo mechanicky upevněno. A pak jsem zasunul konektor (2dráty) do konektoru nad pedálama. Nožem jsem vykrojil předlisovaný otvor pro páčku a zakrytoval. Funguje vše jak má. dokoce je tam někde spínač i na spojkovém pedálu, protože stačí ?uknout a tempomat vypne. Paráda 15 min práce.![]()

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nerad ti kazim radost ale M60 motory nemely elektronicky plyn, ja tam normalni lanko mezi pedalem a skrtici klapkou. Tempomat se tedy sklada z packy + servopohon + lanko ke skrtici klapce + ridici jednotka + kabelaz + ...RedBaron píše:Osmivály byly nejmodernější motory co se do E34 dávaly, takže myslím že by to jít mělo. Takže se koupí jenom páčka a namontuje, jo? To mě pos.r!
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
A co moje emko Francisi? bude problém tam hodit ten tempomat? mám různý píčoviny jako el.sedačky,ale za tempomat ušetřili....Francis píše:Nerad ti kazim radost ale M60 motory nemely elektronicky plyn, ja tam normalni lanko mezi pedalem a skrtici klapkou. Tempomat se tedy sklada z packy + servopohon + lanko ke skrtici klapce + ridici jednotka + kabelaz + ...RedBaron píše:Osmivály byly nejmodernější motory co se do E34 dávaly, takže myslím že by to jít mělo. Takže se koupí jenom páčka a namontuje, jo? To mě pos.r!

jo jo je to presna tak, jeste si zapomel ze ten servomotorek drzi na takovy (podle me vcelku dost sileny) konstrukci...Francis píše:Nerad ti kazim radost ale M60 motory nemely elektronicky plyn, ja tam normalni lanko mezi pedalem a skrtici klapkou. Tempomat se tedy sklada z packy + servopohon + lanko ke skrtici klapce + ridici jednotka + kabelaz + ...RedBaron píše:Osmivály byly nejmodernější motory co se do E34 dávaly, takže myslím že by to jít mělo. Takže se koupí jenom páčka a namontuje, jo? To mě pos.r!

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se mechanika, ja M3 nikdy pod rukama nemelM3maniac píše:A co moje emko Francisi? bude problém tam hodit ten tempomat? mám různý píčoviny jako el.sedačky,ale za tempomat ušetřili....

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Kdyby jste náhodou měl někdo zájem, tak komplet tempomat na benzínový báwo bych měl k dispozici. Je to teda ze staršího modelu, čili páčka je jiná než třeba u E34, ale na funkci živočicháře by to teoreticky nemělo mít vliv 
Pokud ho budete chtít, dejte vědět přes PM nebo na majl fido@e30.cz

Pokud ho budete chtít, dejte vědět přes PM nebo na majl fido@e30.cz
Co já mám za páčku,když má tolik vývodů?Mám 524td,nad pedálama(pokud to jsou ony)taky dva vývody.Dan Ďurček píše:U 540i nevím jak to je. Já mám TDSo. Na páčce tempomatu byly lyžinky které se nasunuly na páčku stěračů a tím to bylo mechanicky upevněno. A pak jsem zasunul konektor (2dráty) do konektoru nad pedálama. Nožem jsem vykrojil předlisovaný otvor pro páčku a zakrytoval. Funguje vše jak má. dokoce je tam někde spínač i na spojkovém pedálu, protože stačí ?uknout a tempomat vypne. Paráda 15 min práce.![]()
- Přílohy
-
- Fotky BMW 001.jpg (65.7 KiB) Zobrazeno 1664 x
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Asi vedeli proc to tam nedavaji, podle me je docela divny davat na Mko tempomat, ale proti gustu....M3maniac píše:A co moje emko Francisi? bude problém tam hodit ten tempomat? mám různý píčoviny jako el.sedačky,ale za tempomat ušetřili....Francis píše:Nerad ti kazim radost ale M60 motory nemely elektronicky plyn, ja tam normalni lanko mezi pedalem a skrtici klapkou. Tempomat se tedy sklada z packy + servopohon + lanko ke skrtici klapce + ridici jednotka + kabelaz + ...RedBaron píše:Osmivály byly nejmodernější motory co se do E34 dávaly, takže myslím že by to jít mělo. Takže se koupí jenom páčka a namontuje, jo? To mě pos.r!
Tempomat se do M normalne daval a dava...psena píše:Asi vedeli proc to tam nedavaji, podle me je docela divny davat na Mko tempomat, ale proti gustu....M3maniac píše:A co moje emko Francisi? bude problém tam hodit ten tempomat? mám různý píčoviny jako el.sedačky,ale za tempomat ušetřili....Francis píše: Nerad ti kazim radost ale M60 motory nemely elektronicky plyn, ja tam normalni lanko mezi pedalem a skrtici klapkou. Tempomat se tedy sklada z packy + servopohon + lanko ke skrtici klapce + ridici jednotka + kabelaz + ...
N54 PWR