Řešil jste už někdo otvírání schránky u nohou co je u spolujezdce? Vzpěry jsou od výměny po 10letech už KO a začala se mi samovolně při jízdě otvírat a ted nevím jestli je chyba u vzpěr nebo někde jinde? Občas když jí zavřu tak hned vyskočí a znovu se otevře nebo když jedu přes kostky tak se taky samovolně otvírá
Vzpěry mi měnily v BMW takže složený by to mělo bejt dobře. Jak to můžu jinak ještě upravit to nastavení? Vzpěry budu kupovat nový tak to chci pak složit dobře.
vochozenej zobak nebo krive namontovany vzhledem k tomu jak je to vyklopny dopredu, tak to muze chytit vuli do stran a ten zobak spatne zacvakne, pokud vubec.
jasně je to metoda nejvíce užívaná ale bohužel není 100 procentní ale prý cca 60 max 70procent ... nějakej litr ještě zůstane v útrobách ... ale pokud se to mění každejch cca 50tis km tak by to asi nemělo nijak uškodit dělá to ještě dnes hodně lidí ... hlavně kvuli uspoře a tomu že pořizovat drahou mašinu se nikomu nechce nebo to dávat za 6-12K do servisu to taky hodně lidí nechce zaplatit.
Servis si vezme za proplach cca 2.000Kč pokud přinesu svůj olej a filtr. Myslím si že ale pro starou převodovku je šetrnější výměna bez proplachu. Další výměnu oleje bych udělal po cca 20tis což je nekdy v dubnu nebo květnu. Převodovka má snad něco okolo 9.70litrů a počítám že mi vyteče asi tak 6.50litrů a to si myslím není špatné možná že budu dávat i nový chladič takže tam by se výměna mohla ještě o cca 0.50litrů zvednout. Další výměnu budu pak dělat něco mezi 50-60tis. Jen jsem to ještě nedělal protože vždy mi vyšla výměna tak akorád když auto šlo do servisu.
Před asi 10lety na jiné e38 jsem se je snažil vyndat a rameno se mi ohnulo a ted budu rozebírat zadek tak bych to chtěl zkusit nějak pořešit protože silentbloky jsou tam od výroby
těch kostřících kabelů je ale více. Mám jeden ještě mezi motorem a karoserií. Délka je podobná. A je možné že bude ještě někde jinde.
Díky za číslo taky bych jej preventivně vyměnil za nový...