darmon píše:patras píše:Maslista píše:já jsem ve předu u čtyřválce zkrátil o závit a výsledek... -3cm .. určitě lepší vzhed a v neposlední řadě lepší jízdní vlastnosti.. a důležité.. komfort zachován!!

tem jizdnim vlastnostem neverim .. flexa tuning je tak na skodovky ...
jak rika klakson .. resit mtechnikem a je to
a ten vzhled taky lepsi neni

auto vypada jak kdyz ma total vylagrovanej spodek

ty si snad moje auto viděl že tvrdíš že nesnížený vypadalo líp.. rozhodně teď nevypadá jako offroad… ale je to věc názoru....
mě se auta líbí snížený a na pěkných kolech.. tobě se třeba zase líbí v sériovém provedení ..
a k těm jízdním vlastnostem.. rozhodně jsem nevyráběl M technik a když jsem to zkracoval tak proto, že jsem chtěl nejdřív vyzkoušet co to udělá ... a ejhle ono to mělo samé kladné jevy. Alespoň zatím jsem neobjevil nic co by se mi zdálo nějak horší než před tím..
za další před úpravou nebo przněním je jedno jak to nazveme mi auto vodily kdejaký vyjetý koleje od náklaďáků, zatím co potom se jich auto vůbec nevšímá.. což si myslím že je docela podstatný zlepšení.... dále při vymetání různých děr a nerovností se volant přestal nepříjemně škubat .. tak že další zlepšení..
a proto že nemám nijak závratně silný auto kterému by motor předbíhal podvozek zdálo se mi to jako dostačující řešení auto je snížený vypadá dobře, jezdí se mi sním dobře nic nikde nedře tak proč kupovat něco co udělá stejnou službu ale už né se sériovým pohodlím