Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
snizeni
...kdyz jsem predtim mel e34ku, tak jsem to taky dlouho zvazoval co s tim predkem. Cumelo me to predkem do nebes... a bylo to stejne tvrdy jak hovado...tak jsem to optimalizoval tzv. "nahovado" ... ted vsichni rozumni zdrbou, ale fungovalo to.
Urizl jsem 2 zavity pruzin. Kdyz jsem urizl jen jeden, tak se vubec nic nestalo. Kupodivu to ani nemlatilo, ani neskakalo, takze jsem byl maximalne spokojenej. Pripadlo mi, ze 34ky maji zbytecne tvrdy ty pruziny. Ze to vubec nepruzi...
Urizl jsem 2 zavity pruzin. Kdyz jsem urizl jen jeden, tak se vubec nic nestalo. Kupodivu to ani nemlatilo, ani neskakalo, takze jsem byl maximalne spokojenej. Pripadlo mi, ze 34ky maji zbytecne tvrdy ty pruziny. Ze to vubec nepruzi...
delal jsem to na svoji prvni e36 coupe a sebekriticky uznavam, ze jizdni vlastnosti sly do haje... na hupech hned na dorazy a pod... ale pri normal jizde to bylo spis celkove mekci... kazdopadne jak pise Rosta, jeden zavit nic neresi, rezal jsem 1 a pul az 1 a 3/4 nez to kleslo...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
tem jizdnim vlastnostem neverim .. flexa tuning je tak na skodovky ...Maslista píše:já jsem ve předu u čtyřválce zkrátil o závit a výsledek... -3cm .. určitě lepší vzhed a v neposlední řadě lepší jízdní vlastnosti.. a důležité.. komfort zachován!!
jak rika klakson .. resit mtechnikem a je to
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
a ten vzhled taky lepsi nenipatras píše:tem jizdnim vlastnostem neverim .. flexa tuning je tak na skodovky ...Maslista píše:já jsem ve předu u čtyřválce zkrátil o závit a výsledek... -3cm .. určitě lepší vzhed a v neposlední řadě lepší jízdní vlastnosti.. a důležité.. komfort zachován!!
jak rika klakson .. resit mtechnikem a je to
ty si snad moje auto viděl že tvrdíš že nesnížený vypadalo líp.. rozhodně teď nevypadá jako offroad… ale je to věc názoru....darmon píše:a ten vzhled taky lepsi nenipatras píše:tem jizdnim vlastnostem neverim .. flexa tuning je tak na skodovky ...Maslista píše:já jsem ve předu u čtyřválce zkrátil o závit a výsledek... -3cm .. určitě lepší vzhed a v neposlední řadě lepší jízdní vlastnosti.. a důležité.. komfort zachován!!
jak rika klakson .. resit mtechnikem a je toauto vypada jak kdyz ma total vylagrovanej spodek
mě se auta líbí snížený a na pěkných kolech.. tobě se třeba zase líbí v sériovém provedení ..
a k těm jízdním vlastnostem.. rozhodně jsem nevyráběl M technik a když jsem to zkracoval tak proto, že jsem chtěl nejdřív vyzkoušet co to udělá ... a ejhle ono to mělo samé kladné jevy. Alespoň zatím jsem neobjevil nic co by se mi zdálo nějak horší než před tím..
za další před úpravou nebo przněním je jedno jak to nazveme mi auto vodily kdejaký vyjetý koleje od náklaďáků, zatím co potom se jich auto vůbec nevšímá.. což si myslím že je docela podstatný zlepšení.... dále při vymetání různých děr a nerovností se volant přestal nepříjemně škubat .. tak že další zlepšení..
a proto že nemám nijak závratně silný auto kterému by motor předbíhal podvozek zdálo se mi to jako dostačující řešení auto je snížený vypadá dobře, jezdí se mi sním dobře nic nikde nedře tak proč kupovat něco co udělá stejnou službu ale už né se sériovým pohodlím
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
no prave, jizdni vlastnosti upravis sirkou kola ne prumerem, tim akorat vozis mrtvou vahu navic, auto je provozovany prevazne na silnici a i dneska se daj koupit gumy vsech rozmeru s kvalitnim bocnim vedenim. No a vzhled, kdyz se nekomu libi to ze auto vypada pak s kolama jak zeleznicni vagon tak proc ne. Optickej tuning asi nikdy dikybohu nepochopimready píše:Větší kola,nižší profil a opačně.17 kola a 40 profil jsou zhruba stejně velký jako 15 kola 65 profil.V tomhle případě bych brzdy neřešil!Jde spís o jízdní vlastnosti a v tuningu také o vzhled!