Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brzdy na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jarda

#21 Příspěvek od jarda »

Pupíci také dávají ATE... Zatím s nimi nemám problém
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Karlos745i »

tak ve čtvrtek si jdu koupit ty ATE doufam ze budou ok
castro
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od castro »

jarda píše:Pupíci také dávají ATE... Zatím s nimi nemám problém

:lol: ono to bude ale spíš něčím jiným, víš? tím nic proti ATE, taky bych je doporučil. Na mě čekají v garáži plný bremba, uvidíme, myslím že to bude stejný.
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Blahycz »

No ja asi zkusim kotouce oz zimmermann , koukal jsem ze na e36 iso za 3900,- za 2ks no,nahodou nekdo slevy a pomohl by mi,nasel by se nekdo? Diky
jery

#25 Příspěvek od jery »

ATE prodáváme a jsou dobré, rozhodně lepší než jiné neznačky. Bacha na to brzdy nejsou jenom o kotoučích, jak tady někdo zmínil že Bremba nejsou nic moc tak v kombinaci třeba s deskama Icer má pravdu, v momentě kdy dáš Textary a třeba ještě nějkou vyšší třídu tak se můžou jít ATEčka klidně zahrabat. A když už tu řešíte jak sou ATE nesmírně kvalitní viděl jste někdo někdy přímo fabriku na výrobu těchto kotoučů a desek na které by bylo přímo napsané ATE? Brembo tuto fabriku má a dokonce svoje kotouče testuje na závodních autech. Tím nechci říct že je ATE špatné a nejlepší Brembo ale každý list má vždy dvě strany. Není to o značce výrobce ale o správné kombinaci kotouč deska. A jenom detailek z praxe, při servisování oktávek pro nejmenou velkou společnost a 60ti procentech reklamací kotoučů a desek ATE, přešli na brembo + textar a absolutní spokojenost, tohle se týkalo ale opravdu jenom oktávek, asi nějaká špatná série ATE nebo oktávek :lol: .
castro
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od castro »

Taky jsem dlouho řešil brzdy a vždy se dočetl že Brembo + textar je výborná kombinace. Tak je mam na autě a zatim zajíždim.

Nicméně nejlepší řešení podle mě je origo ATE kotouče a ATE desky od BMW. Jak už je tady psáno, oproti druhovýrobě je to i na první pohled velkej rozdíl natož pak v praxi...
Bzuker

#27 Příspěvek od Bzuker »

dotaz, potřebuju vyměnit přední kotouče protože začly házet a nevím jestli je nutnost měnit i desky když jsou ještě ok
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od xSAFA »

Nevidím v tom problém, pokud mají ještě dost materiálu tak klidně nech, i kdyby byly od starých kotoučů nerovnoměrně sjeté tak si na nových sednou.
Odpovědět