Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
špéra
M 3,0 ma 3,15 a 3,2 ma 3,23, takze si ty rychlosti prepocti, rozdil tam zadnej drastickej nebude, 3,15 funguje uplne v pohode (stejny jako ma 325i)
staci vymenit unasec na difu, resp to uchyceni (alespon kdyz jsem menil z 3,0 na 328i tak to nic jineho neobnaselo)... u 3,2 si myslim, ze budes muset vymenit i tu klec difu, protoze min predni sroub uchyceni je u te 3,2 pod uhlem, zatimco serie to ma rovnobezne s kardanem...
staci vymenit unasec na difu, resp to uchyceni (alespon kdyz jsem menil z 3,0 na 328i tak to nic jineho neobnaselo)... u 3,2 si myslim, ze budes muset vymenit i tu klec difu, protoze min predni sroub uchyceni je u te 3,2 pod uhlem, zatimco serie to ma rovnobezne s kardanem...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
dik za info
počty jsem jen přepsal z http://www.moto.allegro.pl/item65193928 ... _3_64.html
,takže se raději zaměřím na 3.0 nebo 325 jak psal hanz at se nemusi nic předělavat (namáte ji nahodou někdo volnou)

,takže se raději zaměřím na 3.0 nebo 325 jak psal hanz at se nemusi nic předělavat (namáte ji nahodou někdo volnou)