Ahoj v posledním měsícu se mě začalo stávat že auto začalo cukat (ale fest) jakoby od pravyho zadniho kola. Děje se tak často při rozjezdu a při řazení dvojky a trojky nahoru. Když podřazuju tak se to neděje . Když dávám 4 tak se mě to možná taky stalo ale s mnohem menší razancí, na 5ku vůbec. Trošku se to dá eliminovat kratším držením spojky. Dával sem to za vinu zadním brzdám který byly hodne sjetý a pred 3ma tydnama sem je spolu s prednima nechal cely komplet vymenit. Jenže to dělá zase. Napadla mě ojetá spojka. Už toho má taky za sebou dost. A možná to má taky nějakou souvislost s tím že když dám neutrál tak se mě auto pomerne dost roztrepe jenze to uz dělá dlouho. Neměl jste někdo podobnej problém?
nene je to takovy cukani jak kdyz se nekdo v autoskole rozjizdi a da malo plynu... Akorát ze zadu (jezdil sem v autoskole s autem s prednima hnanyma aby nedochazelo k nedorozumnenim ) a jakoby z prava. Jenze plynu davam dost.
Pred 5ti minutama sem to byl zkouset a vsecko bylo OK. asi rodelam tu brzdu pac sem rano schvalne nezatahl rucku.. Jeste uvidim rano jak pojedu dom.
a co vaha vzduchu nebo ridici jednotka ... pokud je nahon na zadek tak je logicke ze to cuka od zadu kor kryz to ma diferak tak mozna i proto jen na jedno kolo ale mozna ze jen kecam
Mám za to 318 TDs váhu vzduchu nemá. vůle v difecu to snad nebude.. to by fakt musela byt brutalni. Tu spojku uz je stejne na case vymenit takze ju vymenit necham a uvidim... ma nekdo poneti na kolik me ta vymena asi prinde?
tu cenu za sadu bych videl spis na tech 6 (v auto kelly stoji 6,5 - 8 co sem se dival) na pracu su zvedavej... pozetrku si zajedu do servisu to zjistit.
s nelibostí se mi to dneska, při STUDENYM motoru (a prostě nerozhejbanym celym autě, stálo asi 3 tejdny ) a rozjezdu do kopce na jedničku stalo taky, o 100m dál na rovině ok...po zahřátí sem zkoušel couvat a vyjíždět krpál, kde skoro s mtech podvozkem škrtám a vše fungovalo jak má, i skoro na prokluz to auto vyjelo, jak na jedničku, tak na zpátečku. A teď kde hledat chybu...