Koupil jsem si centrál na do. Mám bmw e36 rv 95 ale nemůžu najít originální jednotku centrálního zamykání Potřebuji poradit kde ji najdu a jestli stačí vyměnit pouze ji nebo i motůrky aby dálka šlapala? předem díky za rady
Originál jednotku centrálu tam necháš a akorát k ní připojíš novou jednotku dálky...v podstatě 2 kabely, odemknout a zamknout...pokud tam máš dojezd oken, tak 3...
Janda píše:Originál jednotku centrálu tam necháš a akorát k ní připojíš novou jednotku dálky...v podstatě 2 kabely, odemknout a zamknout...pokud tam máš dojezd oken, tak 3...
Ty jsi to dělal? potřebova bych nějaký foto pokud možno. Elektrika mi moc neřiká připojit k zrcátkům blinkry jsem zvládl ale nechci aby mi tam něco schořelo u stodváci mi to bylo jedno tak jsem tahal el. komplet ale tohle je už na mě trošku moc.
myslim,ze to neni zas tak jednoduchy...za prvy ani nevite co nova jednotka vysila za signal,jestli + nebo kostru,pak je potreba pouzit diody,ale to jen v pripade ze bys chtel zapojovat i double lock
zdarec...chtěl bych se vás zeptat když už je řeč o centrálu...mám iso rv.94 a když nechám stažené okna a zamknu centrálem dveře tak mi okna nevyjedou nahoru...mám někde chybu nebo je to normální?
e36 potrebuje + signal z ridici jednotky k moturku centralu.jestli mas jednotku ktera dava - ,je tady moznost koupit releblok.Stoji okolo 300 kc a koupis ho napr. od Jablotronu
Kugy píše:E36 má teda mínusový nebo pusový spoištění centrálu?
ja sem si zapojoval uplne cizi central a nejdriv sem to zapojil na + takze mi to na odemykani zamykalo, takze bych rekl ze dava minusovy signal, musel sem prehodit signal aby to jelo
D-E-J-V píše:zdarec...chtěl bych se vás zeptat když už je řeč o centrálu...mám iso rv.94 a když nechám stažené okna a zamknu centrálem dveře tak mi okna nevyjedou nahoru...mám někde chybu nebo je to normální?
musis podrzet klicek v zamku na zamykaci poloze dokud ti okna nezajedou uplne, jestli to nic nedela, tak zrejme nemas origo central
musis podrzet klicek v zamku na zamykaci poloze dokud ti okna nezajedou uplne, jestli to nic nedela, tak zrejme nemas origo central
díky za radu...to sem nevěděl a ani nikdy nezkoušel že to tak může fungovat....když podržím ten klíček tak ty okna vyjedou...ale je mi líto že nevyjedou přes dálkové ovládání.....přes léto s těma oknama budu mít problém a už vidím jak někdy na ně zapomenu a bude to v pytli:(
D-E-J-V píše:díky za radu...to sem nevěděl a ani nikdy nezkoušel že to tak může fungovat....když podržím ten klíček tak ty okna vyjedou...ale je mi líto že nevyjedou přes dálkové ovládání.....přes léto s těma oknama budu mít problém a už vidím jak někdy na ně zapomenu a bude to v pytli:(
no s origo dalkou v klicku by to pri podrzeni tlacitka zamykani melo zavrit okinka taky no, ale prave to asi nemas no, nebo ti to nefacha
mno...asi půjdu ty okna vyzkoušet, estli to klíčkem funguje...bo dálkou mi to nejde...
a to bych měl mít origo alarm...origo klíčky....jen se to nechce zavírat no...
e: tak sem to byl zkusit...klíčkem okna zajedou....dálkou ani náhodou
je to divny, obcas maj lidi ty tlacitka na klicku dost vymackany, tak se to tlacitko musi fakt brutalne mackat ve sveraku aby se to zavrelo ale asi nic no, mozna to jen nemate nejak nastaveny no