Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Centrální zamykání e36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od shade120l »

Koupil jsem si centrál na do. Mám bmw e36 rv 95 ale nemůžu najít originální jednotku centrálního zamykání Potřebuji poradit kde ji najdu a jestli stačí vyměnit pouze ji nebo i motůrky aby dálka šlapala? předem díky za rady
Srandik32

#2 Příspěvek od Srandik32 »

Čau,mám dojem že je pod kastlíkem spolujezdce,ale víc neporadím,akorát je třeba dát pozor aby ti šel alarm pokud máš origo.
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od shade120l »

Alarm nemam proletl jsem celej řidičův sloupek i ten trojůhelník vedle spojky ale nic.
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xdentist »

je to za kastlikem spolujezdce,jakoby nad nohama.musis ho vyndat
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

Tady se někdo pouští do něčeho čemu neruzumí.Nechceš si to radši nechat někde namontovat. :wink: U E36 se musíš napojit do jednotky.
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od shade120l »

Budu muset ten co jsem koupil má 9 kabelů ten co tam mam má 11 je v něm i stahování oken.
Janda

#7 Příspěvek od Janda »

Originál jednotku centrálu tam necháš a akorát k ní připojíš novou jednotku dálky...v podstatě 2 kabely, odemknout a zamknout...pokud tam máš dojezd oken, tak 3...
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od shade120l »

Janda píše:Originál jednotku centrálu tam necháš a akorát k ní připojíš novou jednotku dálky...v podstatě 2 kabely, odemknout a zamknout...pokud tam máš dojezd oken, tak 3...

Ty jsi to dělal? potřebova bych nějaký foto pokud možno. Elektrika mi moc neřiká připojit k zrcátkům blinkry jsem zvládl ale nechci aby mi tam něco schořelo u stodváci mi to bylo jedno tak jsem tahal el. komplet ale tohle je už na mě trošku moc.
JanK

#9 Příspěvek od JanK »

myslim,ze to neni zas tak jednoduchy...za prvy ani nevite co nova jednotka vysila za signal,jestli + nebo kostru,pak je potreba pouzit diody,ale to jen v pripade ze bys chtel zapojovat i double lock
Kugy

#10 Příspěvek od Kugy »

E36 má teda mínusový nebo pusový spoištění centrálu?
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od D-E-J-V »

zdarec...chtěl bych se vás zeptat když už je řeč o centrálu...mám iso rv.94 a když nechám stažené okna a zamknu centrálem dveře tak mi okna nevyjedou nahoru...mám někde chybu nebo je to normální?
JanK

#12 Příspěvek od JanK »

e36 potrebuje + signal z ridici jednotky k moturku centralu.jestli mas jednotku ktera dava - ,je tady moznost koupit releblok.Stoji okolo 300 kc a koupis ho napr. od Jablotronu
Killca

#13 Příspěvek od Killca »

Kugy píše:E36 má teda mínusový nebo pusový spoištění centrálu?

ja sem si zapojoval uplne cizi central a nejdriv sem to zapojil na + takze mi to na odemykani zamykalo, takze bych rekl ze dava minusovy signal, musel sem prehodit signal aby to jelo

D-E-J-V píše:zdarec...chtěl bych se vás zeptat když už je řeč o centrálu...mám iso rv.94 a když nechám stažené okna a zamknu centrálem dveře tak mi okna nevyjedou nahoru...mám někde chybu nebo je to normální?

musis podrzet klicek v zamku na zamykaci poloze dokud ti okna nezajedou uplne, jestli to nic nedela, tak zrejme nemas origo central
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od D-E-J-V »

musis podrzet klicek v zamku na zamykaci poloze dokud ti okna nezajedou uplne, jestli to nic nedela, tak zrejme nemas origo central

díky za radu...to sem nevěděl a ani nikdy nezkoušel že to tak může fungovat....když podržím ten klíček tak ty okna vyjedou...ale je mi líto že nevyjedou přes dálkové ovládání.....přes léto s těma oknama budu mít problém a už vidím jak někdy na ně zapomenu a bude to v pytli:(
Killca

#15 Příspěvek od Killca »

D-E-J-V píše:díky za radu...to sem nevěděl a ani nikdy nezkoušel že to tak může fungovat....když podržím ten klíček tak ty okna vyjedou...ale je mi líto že nevyjedou přes dálkové ovládání.....přes léto s těma oknama budu mít problém a už vidím jak někdy na ně zapomenu a bude to v pytli:(

no s origo dalkou v klicku by to pri podrzeni tlacitka zamykani melo zavrit okinka taky no, ale prave to asi nemas no, nebo ti to nefacha
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od D-E-J-V »

podle mě mám origo dálku...ale asi to nějak nefunguje....zkoušel sem to ale nic:(...no nevadí...aspon že přes ten klíček to valí....
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pazdi »

mno...asi půjdu ty okna vyzkoušet, estli to klíčkem funguje...bo dálkou mi to nejde...
a to bych měl mít origo alarm...origo klíčky....jen se to nechce zavírat no...

e: tak sem to byl zkusit...klíčkem okna zajedou....dálkou ani náhodou :roll:
Killca

#18 Příspěvek od Killca »

je to divny, obcas maj lidi ty tlacitka na klicku dost vymackany, tak se to tlacitko musi fakt brutalne mackat ve sveraku aby se to zavrelo :D ale asi nic no, mozna to jen nemate nejak nastaveny no
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pazdi »

mám dva klíčky s dálkou...zkoušel jsem to oběma...a nic...
estli to nemám nastavený, tuší někdo, jak to nastavit?:)
Killca

#20 Příspěvek od Killca »

Pazdi píše:mám dva klíčky s dálkou...zkoušel jsem to oběma...a nic...
estli to nemám nastavený, tuší někdo, jak to nastavit?:)

mas vubec elektricky okinka? :-D hehe
Odpovědět