Zdary, nevíte co by se s tím dalo dělat?vrzá to jen při 1.-3.stupni foukání,jo a ještě mi po vypnutí klíčku slabě chrčí v panelu aut.klimy.díky za odpovědi
Mám u E46 stejnej problem.A volume doprava nepomáhá protože jak o tom zvuku vim tak to slyšim i když mám metal na plnej ceres Ale už sem koukal že u E46 se sundá v motorovem prostoru plech ve kterym je kabinovej filtr,drží asi na 5ti šroubech a pak by se k tomu mělo dobře dostat.Akorát si taky říkám zda to jde vůbec promazat.Nebo jen výměna za jinej Mě to teda začne dělat tak po 40km jizdy.
Maslista píše:Já ho prostříkl WD40 a je po vrzání..
ventilator? to seš dobrej king, WDčko je docela agresivni, jednou jsem si tím prostřikl starou airsoftku a vyžralo mi to těsnění, zkusil bych spíš silikonovej olej nebo kontox.
Maslista píše:Já ho prostříkl WD40 a je po vrzání..
ventilator? to seš dobrej king, WDčko je docela agresivni, jednou jsem si tím prostřikl starou airsoftku a vyžralo mi to těsnění, zkusil bych spíš silikonovej olej nebo kontox.
jó asi jsem KING .. normálně jsem to nastříkal přímo do el. motoru a byl klid v e36 ten vent. chodil po celé 4roky co jsem auto měl a podle mně chodí do dnes..! jinak ten kontaktol nebo kontox či jak se to jmenuje může být vhodnější, ale určitě musí obsahovat nějaký lubrikant a nesmí být na bázi lihu..
Killca píše:vrneni po vypnuti klicku je dochlazovani panelu klimy integrovanym vetrackem, vetrracek je osoupany a tak si pekne vrci jak trafo
zadny dochlazovani panelu ale je to vetracek ktery vhani do panelu vzduch z kabiny na teplotni cidlo ktere pak vyhodnocuje jestli ma topit ci chladit , doporucuji vyndat panel dozebrat a procistit vzdycky je tam strasny bordel prachu atd popripade vetracek promazat a je klid, co se tyce velkeho ventylatoru tam je to horsi da se k nemu dostat z motoroveho prostoru musi se oddelat plech a nejlepe promazat nejakym lepsim sajrajtem ktere se nevyparuje a je odolne teplotam.
No když už jsme u toho vrzání,tak se minechce zakládat nové téma.Někde tady bylo psáno,že při otáčení volantu vrže nějakej kroužek mezi kabinou a mot.prostorem,nevíte kde přesně je a jak se k němu dostat?
Ahoj, prohledal jsem starší témata a tohle je pro mě asi nejvhodnější. Taktéž mi občas píská ventilátor topení, a tak se chci zeptat, jakým způsobem se k němu dostanu. Dnes jsem sundal torpédo pod stěrači a koukal zhora na topení, ale nejak se mi nechtělo odcvakovat ty sponky. Je tam dost málo místa na zpětnou montáž. Když budete vědět postup jak se co nejlíp k ventilátoru dostat, budu vám vděčný.
musíš se k tomu dostat z motorového prostoru.. u 46 je to brnkačka.. vyndáš takovej těžkej plast a můžeš se v tom vrtat co hrdlo ráčí.. u 36 to bude podobný..
Podařil se někomu u E36 FL, klima, vyřešit ten vrzající ventilátor? Mě začal dnes povrzávat na volnoběh a na nejnižší rychlost ventilátoru. Když přidám plyn nebo zesílím fukar, ventilátor vrzat přestane. Díky moc za rady