Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Subwoofer

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Brody
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Brody »

Whisky píše:ne na napajeni ale spinani. je to vetsinou modrej na spinani el. anteny...muze byt i vyuzit na napajeni FM zesilovace

O spatne sem to napsal.Samozrejme spinaci! :oops:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od atimen »

Maikl píše:www.google.cz :D

ježiši toto uplně miluju ....ja spiš myslel něakej obchod na netu kde maj třeba dobrý ceny a někdo od nich už neco kupoval .....
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Maikl »

no vždyť, zadej tam co hledáš a ono ti tam vypadne i porovnání cen..
atimen
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od atimen »

no tak nakonec jsem našel docela dobrej shop ....a našel sem toto http://www.ahifi.cz/subwoofery/carpower-sp-167c.html a nebo toto http://www.ahifi.cz/subwoofery/carpower-sp-202c.html i když to není aktivní ....myslite ze na zvýraznění basů to bude k nečemu je to za super cenu :) ....a myslim že když to ma 50W RMS nebo 75W RMS tak bych to mohl napojit i primo do vystupu sobwooferu co je na radiu ne?[/url]
FreeTree

#65 Příspěvek od FreeTree »

atimen
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od atimen »

díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal ..... :) a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva subwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
FreeTree

#67 Příspěvek od FreeTree »

atimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal ..... :) a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)

... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát líp :idea:
FreeTree

#68 Příspěvek od FreeTree »

odkud jsi???
atimen
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od atimen »

z Brna
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Whisky »

FreeTree píše:
atimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal ..... :) a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)

... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát líp :idea:

Asi tak, jesi ti nejde o BUMCINK tak staci ovaly dozadu s mensim vykonem a vysokou citlivosti a basy dodaji.

jinak ja mam v touringu 200W a zda se mi to malo. Ty kdybys chtel dat do kufru, tak musis taky hodne pridat.
HK ma suby pod platem a zvuk jde do inetrieru.
Tak udelej to samy jen s ovalama. Treba ty od JBL a kdyz bys je nakrmil nejakym 50w rms zesickem, taky by to muselo bohate stacit.

ja mel v Octavii na platu ovaly PhaseLinear super ovaly a basu sem mel jen na radio dostatek!
Rikam lae nejde o duneni ale o lepsi poslech i s basama tam kde maji byt.
Brody
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Brody »

FreeTree píše:

Tak tak!Taky sem si rikal ze chci jen decent a jen aby to krapet basovalo,ale kamos mi to nastesti rozmluvil.Nakonec to dopadlo takto! :) :wink:
http://www.ukazto.com/?img=Repro-gax1.jpg
atimen
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od atimen »

no to je supr ale z kufru máš prd .....a navic nemam love davam do kupy kliamtizaci
atimen
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od atimen »

hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Brody
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Brody »

atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize

Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem.
Jo z kufru je prd,ale zase mam zadni sedacky vetsinou kdyz jedu nakoupit nevyuzity! :lol: A bedna píva se do toho kufru v poho vejde! :lol:
FreeTree

#75 Příspěvek od FreeTree »

Brody píše:
atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize

Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem.
Jo z kufru je prd,ale zase mam zadni sedacky vetsinou kdyz jedu nakoupit nevyuzity! :lol: A bedna píva se do toho kufru v poho vejde! :lol:

Pěkně udělaný to máš... ještě jak to hraje....? (myslím uvnitř) Celkem bych to chtěl slyšet.... a třeba porovnat s mým Hifonicsem v uzavřený ozvučnici.... mám tam, teda už nemám ski-vak takže basy pěkně prostupují do kabiny....
chopigari
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od chopigari »

Tak tak!Taky sem si rikal ze chci jen decent a jen aby to krapet basovalo,ale kamos mi to nastesti rozmluvil.Nakonec to dopadlo takto! :) :wink:
http://www.ukazto.com/?img=Repro-gax1.jpg[/quote]

Mooc pěkná práce :wink: takhle by se mi to líbilo taky v mím bafu :lol: já tam mám v bedně 30ku basák + zesik, na platě ovály a nestěžuju si... ale do kufru dám fakt jen to pivo :D a nějaký drobnosti :lol:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od surfis »

Já jsem do auta objednal toto:

http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y

Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...
chopigari
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od chopigari »

Snad na každym rádiu můžeš nastavovat intenzitu wooferu :wink:
Potom dej vědět jak to hraje :wink:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od atimen »

surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:

Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...

a kams to dal ? :)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od surfis »

atimen píše:
surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:

a kams to dal ? :)

Kam? to budu řešit až dorazí...., ale určitě do kufru. Jelikož mám kombíka, tak to snad bude v pohodě...
Odpovědět