O spatne sem to napsal.Samozrejme spinaci!Whisky píše:ne na napajeni ale spinani. je to vetsinou modrej na spinani el. anteny...muze byt i vyuzit na napajeni FM zesilovace

... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát lípatimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
FreeTree píše:... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát lípatimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
Tak tak!Taky sem si rikal ze chci jen decent a jen aby to krapet basovalo,ale kamos mi to nastesti rozmluvil.Nakonec to dopadlo takto!FreeTree píše:... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát lípatimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem.atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Pěkně udělaný to máš... ještě jak to hraje....? (myslím uvnitř) Celkem bych to chtěl slyšet.... a třeba porovnat s mým Hifonicsem v uzavřený ozvučnici.... mám tam, teda už nemám ski-vak takže basy pěkně prostupují do kabiny....Brody píše:Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem.atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Jo z kufru je prd,ale zase mam zadni sedacky vetsinou kdyz jedu nakoupit nevyuzity!A bedna píva se do toho kufru v poho vejde!
a kams to dal ?surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:
http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y
Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...
Kam? to budu řešit až dorazí...., ale určitě do kufru. Jelikož mám kombíka, tak to snad bude v pohodě...atimen píše:a kams to dal ?surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:
http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y
Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...