Whisky píše:ne na napajeni ale spinani. je to vetsinou modrej na spinani el. anteny...muze byt i vyuzit na napajeni FM zesilovace
O spatne sem to napsal.Samozrejme spinaci!

atimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
FreeTree píše:atimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát líp
FreeTree píše:atimen píše:díky na to sem se díval ale toto řešení sem nakonec zavrhnul ....nevim kam bych ten aktivní sobwoofer dal .....a navic taky ta cena za to uz mam normalni sobwoofer i se zesilovacem .....spis me zajímá jestli pude napojit přímo do rádia ty dva sobwoofery co sem nasel...(viz prispevek vyse)
... vyhozený peníze, rádio má strašně malej výkon... na posílení basů potřebuješ více W RMS .... min. 150.... jinak si s tím nedělej práci, kup radši ovály do plata 6*9 nappoj na rádio a bude to hrát líp
atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Brody píše:atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem.
Jo z kufru je prd,ale zase mam zadni sedacky vetsinou kdyz jedu nakoupit nevyuzity!A bedna píva se do toho kufru v poho vejde!
surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:
http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y
Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...
atimen píše:surfis píše:Já jsem do auta objednal toto:
http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y
Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...
a kams to dal ?