Rest_In_Peace ne, v kostce jde o to, ze vytahnes signal co jde na vykonnej stupen (ty ocislovane tranzistory na chladici), upravis jak potrebujes a pustis zpatky... je to takovy lama reseni pro nas, co nemame eprom programator a zdrojovej kod...
Speedy píše:AHa, takze tam jako das vod voka trandaky, ktery se staraj od dobu predstihu? No tak to je teda dost husty a fakt lamersky reseni. Uff, masakr
ale vsadim se ze jsi o tom aspon chvilku premejslel
jj, presne tak... ona ta jednotka E-manage ultimate mi totiz bude ridit vytapeni zadniho okna jde o to, ze umi ovladat jen malym proudem, z OEM RJ jde ven uz vykonnej proud k civkam, proto to musim tahnout jeste pred tema trandakama, zremixovat v te extra RJ a poslat zpatky a nechat to dojit na civku-svicku-valec-na jih
keramikou ošetřená vnitřní stěny kvůli omezení přestupu tepla... pokud by měl někdo zájem o rychlejší reakce, dřívější nástup, zelpšení efektivnosti systému a nižší teploty pod kapotou, můžu zajistit, přijde to tak na 2tis/kus
malinko jsem pokrocil, pozapojoval a pridelal par veci, neskutecny kolik casu clovek stravi drobnostma jako je vrtani sroubu kvuli zajisteni dratem a pod...
měl jsem menší zdržení kvůli hlavě (netěsná sedla ventilů), tak jsem ji nechal celou udělat (zabrousit sedla, vyměnit stírátka)... e-manage je pozapojovaný do sériového svazku, přišel mi už stavební držák na motor, jak se vrátím od moře, můžu skládat
jinak zajímavý graf US M3 s Garrett gt35r na 18psi:
zajimave, podobne hodnoty mam se stejnym turbem ale dvoulitr motor jinak co muzu doporucit: mej 100% v poradku motorovou kabelaz... jinak se to bude obcas srat jako me v Lanceru... ted mam kabelaz new a vypada to ze uz bude vse OK
JFK píše:zajimave, podobne hodnoty mam se stejnym turbem ale dvoulitr motor
no jestli myslis max hodnoty, tak proc ne, plochu pod krivkama zcela jiste ne klidne neco postni, zajima me to porovnani se stejnym turbem na 2,0... dik
trochu se nám to zvrhlo o víkendu jsem dovezl konečně udělanou hlavu (zabroušená sedla, vyměněná gufera) a trochu to poskládal... montovat ty svody byl hustej opruz, je tam 24 šteftů, každej vytočit, sundat z něj pomocí 2 matek matku, natočit jej zpátky do hlavy a pak postupně dávat matky, protože je tam málo místa (svody jsou větší než sériové)... prostě mrsk no a zapojení do svazku brnkačka na pár hodin