podávací č. TDS
-
Bajzik
-
marek26
-
Bajzik
-
marek26
-
Bajzik
aha, to jsem taky slyšel ale pak stejně nenatočím protože tam není nafta, čím je to tedy řízené kdy má vypnout?marek26 píše:mne natlaci a konec asi takto:
zapnem kluc.........cu..cu..ssss....glogloglgolgoglgogsamozrejme pismenami sa to tazko vysvetluje nemyslim to az tak doslovne ale priblizne....... a potom konec, to je secko a ked znova zapnem tak je ticho lebo uz je natlacene
-
marek26
-
Bajzik
ono to dlouho točí pak chytne, po následném chcípnutí zase jde na brnkmarek26 píše:ked tam neni nafta potom ti odyslo podavajuce cerpadlo, alebo volaco s elektrikou bud rele alebo co v elektr. sa nevyznam tak neviem.....
ale prostě nenatlačí, když je studený, zkoušel jsem to nechat déle s otočeným klíčkem ale nepomohlo
-
marek26
-
Bajzik
-
Petr_1
Jakou máš hadici od filtru k čerpadlu? Ta původní průhledná občas dělala problémy, ztvrdla a netěsnila. Potom to můžou dělat ty nacvakávací přechodky před a za filtrem. Těch netěsností tam může být celá řada. Čerpadlo v nádrži řídí jednotka přes DDE relé. Nepamatuju si to přesně, ale mam pocit že po otočení klíčku naběhne a po určitém čase vypne ať je motor teplý nebo studený a rozběhne se po naskočení motru. Ale neber to jako bernou minci už je to nějaký čas co jsem to koumal.
-
Bajzik
tak jsem asi 5x zapl vypl klíček a pak chytl hned sice nepravidelně, pak se srovnal. poslouchal jsem to č. a opavdu tlačí jen chvíli pak vypnePetr píše:Jakou máš hadici od filtru k čerpadlu? Ta původní průhledná občas dělala problémy, ztvrdla a netěsnila. Potom to můžou dělat ty nacvakávací přechodky před a za filtrem. Těch netěsností tam může být celá řada. Čerpadlo v nádrži řídí jednotka přes DDE relé. Nepamatuju si to přesně, ale mam pocit že po otočení klíčku naběhne a po určitém čase vypne ať je motor teplý nebo studený a rozběhne se po naskočení motru. Ale neber to jako bernou minci už je to nějaký čas co jsem to koumal.
Hadičku tam mám viz foto:
K čemu jsou ty věci označeny barvami?

-
Petr_1
Musíš najít příčinu padání nafty. Těch míst je tam spousta, od přepadových hadiček, přes přívod až po netěsnící čerpadlo. Začal bych přepadem, pak přívodní hadicí a holendrama u filtru. Shoď parohy sání, pořádně to umyj a třeba se někde ukáže prolínání nafty.
Ty označené věci je ovládání AGR ventilu pro zpětné spalování části výfukových plynů. S palivovou soustavou to nemá nic společného, černá hadička s modrým proužkem vede od ovládání k AGR ventilu, ta druhá jde myslím do systému podtlaku na brzdy.
Ty označené věci je ovládání AGR ventilu pro zpětné spalování části výfukových plynů. S palivovou soustavou to nemá nic společného, černá hadička s modrým proužkem vede od ovládání k AGR ventilu, ta druhá jde myslím do systému podtlaku na brzdy.
-
FrajerT
Kua, som ani nevedel, že tam nejaké spätné spaľovanie výfukových plynov je...Petr píše:Musíš najít příčinu padání nafty. Těch míst je tam spousta, od přepadových hadiček, přes přívod až po netěsnící čerpadlo. Začal bych přepadem, pak přívodní hadicí a holendrama u filtru. Shoď parohy sání, pořádně to umyj a třeba se někde ukáže prolínání nafty.