Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chveni volantu pri brzdeni
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
taky by se nemělo zapomínat na dosedací plochu ráfek/kotouč
na ráfku po sundání ze starého kotouče většinou zůstanou malé kousky rzi, či jiných nerovností a všechno tam může ve finále dělat bordel...
v servisech se s tim nikdo nepatlá, ale u svýho auta po poučení od starších a chytřejších nikdy jinak
takže ideální dosedací plochy přejet drátěnym kotoučem na vrtačce tak aby byly čisté, následně tenký film vazelíny a namontovat ráfky
samozřejmě platí tohle plus všechny předchozí rady ostatních - vliv může mít vše

na ráfku po sundání ze starého kotouče většinou zůstanou malé kousky rzi, či jiných nerovností a všechno tam může ve finále dělat bordel...
v servisech se s tim nikdo nepatlá, ale u svýho auta po poučení od starších a chytřejších nikdy jinak

takže ideální dosedací plochy přejet drátěnym kotoučem na vrtačce tak aby byly čisté, následně tenký film vazelíny a namontovat ráfky
samozřejmě platí tohle plus všechny předchozí rady ostatních - vliv může mít vše
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
Matrix
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1550
Mě se stalo to samé s 318is e36 a nikdo mi nebyl schopen pomoci a vyzkoušel jsem všechno.Na ramenu máš dva čepy.Ten prostřední za který drží rameno k nápravě vyměň.A i když druhý čep bude špatný tak by to mělo být v pohodě. V BMW mi řekly že se musí vyměnit celé rameno ale já jsem sehnal čepy a sám jsem je přelisoval a od té doby mám klid.Už jsem na těch prostředních najel asi 180 tis. a ty krajní už mám 120 tis a pořád je to dobrý.
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Píše, že je má nové..Asi budeš muset zkontrolovat celou nápravu a pro jistotu i zadní..satva píše:Mel sem podobnej problem, pri 120km/hod seslapnu brzdu na 90km/hod a volant vybroval docela huste.
Stacilo dat nove brzd. kotouče a prestalo to.