Ahoj všem,
mám prosbu... Mám přichystanou doma HF Nokia, konkrétně CK-7W. Chtěl bych vás poprosit o stručnější know-how jak ji zapojit a kde jedn. vývody hledat.
Jak s fcí MUTE ( Rádio mám BUSINESS RDS) jestli se zapojuje přímo nebo je nutný nějaký mezikus.
a pak s elektřinou, kde hledat nejaky vhodný drát na připojení atd. Prostě pokud jste si ji nekdo montoval (ne treba tuhle ale HF obecne).
2) odkud nejlepe ziskat +proud ? nechci to davat primo na baterku.
proud asi ze zapalovace
JJ to už mě taky napadlo , jako nekuřák s touhle modifikaci nebudu mit problem )
Jak je to s mute u Business radia ? ma to nejaky svuj dratek ?
a druha zbyvajici otazka a to vyvod IGNIS at to mam komplet a muzu to tam odpo hodit ....
myslim, ze to radio vstup mute nema---- takze ma ted jsem si vsiml ze je to pin 4 , nebo alespon jsem to nikde nenasel. a co je to vyvod IGNIS taky nevim, takze nemuzu pomoci
JJ to už mě taky napadlo , jako nekuřák s touhle modifikaci nebudu mit problem )
a druha zbyvajici otazka a to vyvod IGNIS at to mam komplet a muzu to tam odpo hodit ....
myslim, ze to radio vstup mute nema, nebo alespon jsem to nikde nenasel. a co je to vyvod IGNIS taky nevim, takze nemuzu pomoci
IGNIS je zkrat nejspis od INGITION switch (moje dekukce) a ted si nejsem jisty jestli tam jde proud po otoceni klicnem a nebo je to uzemni po otoceni klicne... kazdopadne je to vec zavisla na zapalovani a slouzi k tomu aby HF nebylo celou dobu pustene ale zapinalo se pouze po otoceni klicku...
Miki_JI píše:
myslim, ze to radio vstup mute nema, nebo alespon jsem to nikde nenasel. a co je to vyvod IGNIS taky nevim, takze nemuzu pomoci
IGNIS je zkrat nejspis od INGITION switch (moje dekukce) a ted si nejsem jisty jestli tam jde proud po otoceni klicnem a nebo se to uzemni / prerusi kostra po otoceni klicku... kazdopadne je to vec zavisla na zapalovani a slouzi k tomu aby HF nebylo celou dobu pustene ale zapinalo se pouze po otoceni klicku...
Miki_JI píše:
IGNIS je zkrat nejspis od INGITION switch (moje dekukce) a ted si nejsem jisty jestli tam jde proud po otoceni klicnem a nebo je to uzemni po otoceni klicne... kazdopadne je to vec zavisla na zapalovani a slouzi k tomu aby HF nebylo celou dobu pustene ale zapinalo se pouze po otoceni klicku...
aha uz je mi to jasne, kouknu se jakou barvu ma ten kabel... pak by jsi ho mohl vzit nejspis z radia
skautik píše:
aha uz je mi to jasne, kouknu se jakou barvu ma ten kabel... pak by jsi ho mohl vzit nejspis z radia
Super ... zrejme zustanu velkym dluznikem ! Posledni lec hloupa otazka jak vyndat radio ? jsou k tomu nejaky specialni tahla ??? Pokud ano tak ty nejako postadam
Miki_JI píše:
Super ... zrejme zustanu velkym dluznikem ! Posledni lec hloupa otazka jak vyndat radio ? jsou k tomu nejaky specialni tahla ??? Pokud ano tak ty nejako postadam
myslim, ze bussines rds ma na boku za temi malymi dvirky srouby (torx)
kartl píše:poradi nekdo??? mam original telefon bmw ale nejde mi to do repreaku radio utichne ale neslysim zvoneni a ani hlas-musim zvednout sluchatko
No teď budu jen spekulovat... ale myslím, že v normálním režimu je to tak správně. HandsFree se chová jinak protože tam sluchátko není proto jde přes radio. případně svůj repráček. A tak bych na tom autotelefonu hledal nejaké tlačítko - odposlechu pokud tam vubec bude. Manual k nemu nemam....
Buď to rádio musí mít originální vstup pro telefon nebo musíš použít modul krerý ti při hovoru přepne reproduktory z rádia na HF sadu. Vstup CD měniče je aktivní jen když hraje CD a je nízko úrovňový, výstup z HF sady je už přímo na reproduktor.