Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 530d 142Kw manual klapky sani. Udelat chip motoru?
Zdravim,
Mel bych mensi dotaz uz jsem tady na to nekde narazil, jde mi o klapky sani u trilitrove nafty v manualu, zda to mam resit , pri bloudeni na foru jsem se nekde docetl ze se bud vyndavaji nebo se meni cely dil aby se nepo... motor. Ale kamos mi rikal ze u manualu to resit nemusim. Je to tak?
co rikate na chip ma to smysl? ma nekdo zkusenost popripade treba nasatvit v pc mnozstvi paliva a spinani turba popripade power box
Muj nazor.
+ vykon
+ mensi spotreba
- nebude mensi zivotnost striku turba apod..
Mel bych mensi dotaz uz jsem tady na to nekde narazil, jde mi o klapky sani u trilitrove nafty v manualu, zda to mam resit , pri bloudeni na foru jsem se nekde docetl ze se bud vyndavaji nebo se meni cely dil aby se nepo... motor. Ale kamos mi rikal ze u manualu to resit nemusim. Je to tak?
co rikate na chip ma to smysl? ma nekdo zkusenost popripade treba nasatvit v pc mnozstvi paliva a spinani turba popripade power box
Muj nazor.
+ vykon
+ mensi spotreba
- nebude mensi zivotnost striku turba apod..
Koupil jsem to minulej tyden tak zkoumam co a jakall píše:klapky ven pokud tam jsou..... je jedno zda-li máš automat nebo manuál.
chip je dobrej ale připrav si peníze na novou spojku pokud máš natočeno víc jak 160 tis km.
jo pokud jezdíš klobouka uspoří palivo a pokud jezdíš nadoraz, tak to auto výkonově posune dál!

- nebil by nejakej manual jak na to pro kutila, nebo to mam nechat udelat profika?
- Jinak jezdim spis nadoraz prvni nafta v rukou

-
- Klubové ID: 1018
záleží na tom, zda-li tam klapky vůbec máš manuál je měl dost málo....
osobně po tom co jsem viděl mnoho rozvrtaných aut
, tak se přikláním k tomu ať to dělá někdo zručnější a ten kdo ví co dělá 
ale pokud jsi, klidně se do toho pust.
napiš odkud jsi a někdo se tu najde kdo ti alespon pomůže nebo poradí.....
edit: ohledně té spojky : měl jsem 170 tis pak chip a spojka do 14 dnů KO a to samé na kamarádově 530d s 270 tis ( měsíc ) a taktéž na 330d s 240 tis ( tejden )
víc sem nezkoumal a spojek na 3litrech nedělal
osobně po tom co jsem viděl mnoho rozvrtaných aut

ale pokud jsi, klidně se do toho pust.
napiš odkud jsi a někdo se tu najde kdo ti alespon pomůže nebo poradí.....
edit: ohledně té spojky : měl jsem 170 tis pak chip a spojka do 14 dnů KO a to samé na kamarádově 530d s 270 tis ( měsíc ) a taktéž na 330d s 240 tis ( tejden )
víc sem nezkoumal a spojek na 3litrech nedělal
Ja si myslim ze bych to mohl zvladnout kamos dela dost do aut i kdyz jen do vw. No zkusim oddelat plasty a uvidim co se podnima skryva
.
Jinak mi to stim chipem je uplne jasny tipek si nechal nachipovat pasata B6 a keramicka spojka byla ihned pase
.
- jinak bych jeste potreboval radu mam v pasti zrejme termostat pac se to ne a ne ohrat a co jsem tak koukal tak tam mam snad jen jeden, ten EGR jsem nevidel je mozny ze manual ho nema?

Jinak mi to stim chipem je uplne jasny tipek si nechal nachipovat pasata B6 a keramicka spojka byla ihned pase

- jinak bych jeste potreboval radu mam v pasti zrejme termostat pac se to ne a ne ohrat a co jsem tak koukal tak tam mam snad jen jeden, ten EGR jsem nevidel je mozny ze manual ho nema?
- jinak bych jeste potreboval radu mam v pasti zrejme termostat pac se to ne a ne ohrat a co jsem tak koukal tak tam mam snad jen jeden, ten EGR jsem nevidel je mozny ze manual ho nema?[/quote]
Třeba 135kw ten termostat vůbec nemá-má jen samotnej EGR jako TDS.Možná teda některý první 142kw ho taky nemaj-když ho nemůžeš najít
Třeba 135kw ten termostat vůbec nemá-má jen samotnej EGR jako TDS.Možná teda některý první 142kw ho taky nemaj-když ho nemůžeš najít