Já leju do ostřikovačů kombinaci nemrzky a vody a do intenzivního ostřikovače jsem vyzkoušel leccos a je pravda že origo přípravek BMW je asi nejlepší co se týká výsledku. Takže doporučuji BMW origo.
Jen kdyby ho měli všude, že. Třeba ACR Auto ČB se tváří jakoby to slyšeli poprvé.
Já totiž tuhle nádržku plním stejnou směsí jako hlavní nádrž odstřikovače. Tak nevím jestli má smysl to kupovat, když postříkám okno vícekrát tak je to asi stejný efekt ne?
marwal píše:Já totiž tuhle nádržku plním stejnou směsí jako hlavní nádrž odstřikovače. Tak nevím jestli má smysl to kupovat, když postříkám okno vícekrát tak je to asi stejný efekt ne?
No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
Birkoff píše:No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ...
postrikal jsem okno a setrel a muchy pryc .. bylo to na jare zdarma ke kapaline k ostrikovacum
petr
Birkoff píše:No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ... postrikal jsem okno a setrel a muchy pryc .. bylo to na jare zdarma ke kapaline k ostrikovacum petr
Ano tahle BMW originál je zelená. Hledal jsem proto něco podobného, ale nic se stejným účinkem a navíc v přepočtu na litr dražší.