1. objem cca 6 litrů (předpokládám normální zimní směs do ostřikovačů)
2. objem cca 1 litr (dle návodu prý specielní přípravek pro intenzivní čištění)
co lejete do té druhé nádržky ?
předem díky za rady

.
Odpověděl sis sám - speciální přípravek pro intenzivní čištění, v prodeji u BMW prodejců jako orig. náplň. Není to ani drahé a vydrží.RSak píše:možná se ptám blbě, ale mám v autě dvě nádržky na ostřikování (E39 530d touring 2002)
1. objem cca 6 litrů (předpokládám normální zimní směs do ostřikovačů)
2. objem cca 1 litr (dle návodu prý specielní přípravek pro intenzivní čištění)
co lejete do té druhé nádržky ?
předem díky za rady![]()
.
No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.marwal píše:Já totiž tuhle nádržku plním stejnou směsí jako hlavní nádrž odstřikovače. Tak nevím jestli má smysl to kupovat, když postříkám okno vícekrát tak je to asi stejný efekt ne?
pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ...Birkoff píše: No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
Ano tahle BMW originál je zelená. Hledal jsem proto něco podobného, ale nic se stejným účinkem a navíc v přepočtu na litr dražší.ajfel píše:pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ...Birkoff píše: No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
postrikal jsem okno a setrel a muchy pryc ..![]()
bylo to na jare zdarma ke kapaline k ostrikovacum
petr