Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

čím plníte nádržku "INTENZIVNÍ OSTŘIKOVAČ" ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RSak

#1 Příspěvek od RSak »

možná se ptám blbě, ale mám v autě dvě nádržky na ostřikování (E39 530d touring 2002)

1. objem cca 6 litrů (předpokládám normální zimní směs do ostřikovačů)

2. objem cca 1 litr (dle návodu prý specielní přípravek pro intenzivní čištění)

co lejete do té druhé nádržky ?

předem díky za rady :D

.
MK

#2 Příspěvek od MK »

RSak píše:možná se ptám blbě, ale mám v autě dvě nádržky na ostřikování (E39 530d touring 2002)

1. objem cca 6 litrů (předpokládám normální zimní směs do ostřikovačů)

2. objem cca 1 litr (dle návodu prý specielní přípravek pro intenzivní čištění)

co lejete do té druhé nádržky ?

předem díky za rady :D

.

Odpověděl sis sám - speciální přípravek pro intenzivní čištění, v prodeji u BMW prodejců jako orig. náplň. Není to ani drahé a vydrží.
dargon

#3 Příspěvek od dargon »

lajcky receno do jedne lijes vodu do druhe jar :) ale jeste sem to nezkousel taky to mam na aute ale v zime asi nevim jakdo te jedne budu lit jen vodu :/
Birkoff

#4 Příspěvek od Birkoff »

Já leju do ostřikovačů kombinaci nemrzky a vody a do intenzivního ostřikovače jsem vyzkoušel leccos a je pravda že origo přípravek BMW je asi nejlepší co se týká výsledku. Takže doporučuji BMW origo.
Jen kdyby ho měli všude, že. Třeba ACR Auto ČB se tváří jakoby to slyšeli poprvé.
marwal
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od marwal »

Já totiž tuhle nádržku plním stejnou směsí jako hlavní nádrž odstřikovače. Tak nevím jestli má smysl to kupovat, když postříkám okno vícekrát tak je to asi stejný efekt ne?
Birkoff

#6 Příspěvek od Birkoff »

marwal píše:Já totiž tuhle nádržku plním stejnou směsí jako hlavní nádrž odstřikovače. Tak nevím jestli má smysl to kupovat, když postříkám okno vícekrát tak je to asi stejný efekt ne?

No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.
ajfel

#7 Příspěvek od ajfel »

Birkoff píše:No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.

pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ...
postrikal jsem okno a setrel a muchy pryc .. 8O :)
bylo to na jare zdarma ke kapaline k ostrikovacum
petr
Birkoff

#8 Příspěvek od Birkoff »

ajfel píše:
Birkoff píše:No podle mých zkušeností ten originál přípravek sundá i přischlé mouchy a podobnou havěť, což umí málo co. Takže opravdu plní funkci "Intensive". Z toho důvodu si myslím že to smysl opravdu má. Jinak pokud to naplníš něčím "obyč" tak skutečně stačí nastříkat víc vody na okno s podobným výsledkem.

pokud to funguje takhle, tak neco takoveho jsem mel od sheronu - s rozprasovacem (asi 500ml, zluta kapalina) ...
postrikal jsem okno a setrel a muchy pryc .. 8O :)
bylo to na jare zdarma ke kapaline k ostrikovacum
petr

Ano tahle BMW originál je zelená. Hledal jsem proto něco podobného, ale nic se stejným účinkem a navíc v přepočtu na litr dražší.
Odpovědět