Zdravím pánové, potřebuji radu ohledně váhy vzduchu.
Podle diagnostiky a toho co jsem se tady dočetl je váha v řiti.
Mám 2,0 24v a potřeboval bych vědět jestli tam mohu dát váhu z 2,5 24v nebo z jiného motoru. předem díky za odpovědi.
kubajs píše:Zdravím pánové, potřebuji radu ohledně váhy vzduchu.
Podle diagnostiky a toho co jsem se tady dočetl je váha v řiti.
Mám 2,0 24v a potřeboval bych vědět jestli tam mohu dát váhu z 2,5 24v nebo z jiného motoru. předem díky za odpovědi.
určitě jí budu potřebovat takže se ozvu.
za studena to neskutečně škube,celkově to hovno jede a má to šílenou spotřebu, no prostě veškerá kultůra cestování v prdeli..
zdravím pánové, došlo to tak daleko že auto už přestalo jezdit.
se silným škubáním jsem taktak dojel domů a když to vychladlo tak jde nastartovat jen na par sekund a ihnet chcípne.
když odpojím váhu, tak nenastane žádná zmněna. je možné aby to dělala váha vzduchu? byla to jediná chyba na diagnostice. díky.
kubajs píše:zdravím pánové, došlo to tak daleko že auto už přestalo jezdit.
se silným škubáním jsem taktak dojel domů a když to vychladlo tak jde nastartovat jen na par sekund a ihnet chcípne.
když odpojím váhu, tak nenastane žádná zmněna. je možné aby to dělala váha vzduchu? byla to jediná chyba na diagnostice. díky.
na váhu to už nevypadá, motor by měl naskočit i bez váhy, a co benzín jde tam? Může to být čerpadlem, malý tlaky, obdobný problém s těmito příznaky jsem měl. Normálně to jelo, pak začalo cukat a když jsem přidal plynu, tak to spíš chcípalo. Tak tak jsem se doplazil domů a odtlakovali čerpadlo. Při nastartování to bylo kolem 1,2 atm. a pomale padal tlak dolů, až motor chcípnul úplně. Nebo můžeš mít zasranej filtr. Já bych se přikláněl k tomu benzinu. Dělal jsi už něco?
filtr jsem mněnil už předtím, a čerpadlo nemám jak měřit. mněl jsem ho venku ale nikdo mi ho nechtěl samotné proměřit a celé auto nikam nedostanu protože to asi nemá očka na tahání, nebo jsou nekde pod těmi spoilery, sakra práce..
kubajs píše:filtr jsem mněnil už předtím, a čerpadlo nemám jak měřit. mněl jsem ho venku ale nikdo mi ho nechtěl samotné proměřit a celé auto nikam nedostanu protože to asi nemá očka na tahání, nebo jsou nekde pod těmi spoilery, sakra práce..
Oko je vepředu vedle pravé mlhovky pod sundavacím krytem
ne vsechny upravy maji smysl ..
.. hele .. zkus tu vahu poradne vycistit, jestli neni mastna a nelepi se v zavrene poloze ... a koukni, jestli chodi volne ...
petr
ajfel píše:ne vsechny upravy maji smysl ..
.. hele .. zkus tu vahu poradne vycistit, jestli neni mastna a nelepi se v zavrene poloze ... a koukni, jestli chodi volne ...
petr
váhu vzduchu jsem už čistil, i škrtící klapku.
ten problém, je vážně to benzínové čerpadlo, takzě jestli ho máte někdo doma, ihnet koupím.