Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc.
Napiš, jak to dopadlo
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dan td píše:Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc. Napiš, jak to dopadlo
To už jsem zkoušel a žádnž úspěch. čudlík ve dveřích se jen pohne ale celý nevyzkočí takže se mě to tímto způsobem nepovedlo.
Dan td píše:Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc. Napiš, jak to dopadlo
To už jsem zkoušel a žádnž úspěch. čudlík ve dveřích se jen pohne ale celý nevyzkočí takže se mě to tímto způsobem nepovedlo.
Musíš zabrat, já když to takhle otvíral, bylo to na hraně, že se zlomí klíč
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
m5power píše:Toto som riesil nedavno: lahol som si do kufra a cez skivakovy otvor som to otvoril dutou trubkou,klasicky som nadvihol zaistovaci kolik zad.dveri.
Bohužel tato M5 má el. zámek kufru a mám 4 místnou verzi bez ski vaku
Aj ja mam el.zamok kufra a 4-miesta a kufor som otvoril klucom aj ked akumulator nebol zapojeny. Ak nemas ziadny otvor v kufrovej stene,tak potom neviem,asi len jemne odtiahnut ram dveri a drotom odistit kolik.