Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zamknuté M5 POMOC

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peber

#1 Příspěvek od Peber »

mám M5 E34 r.v.1988 a po vybití baterie se nemohu do auta dostat. M5 má centrál ale né dálkový.

Jak se mohu do auta dostat???

Děkuji
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc.
Napiš, jak to dopadlo :)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Peber

#3 Příspěvek od Peber »

Dan td píše:Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc.

To už jsem zkoušel a žádnž úspěch. čudlík ve dveřích se jen pohne ale celý nevyzkočí takže se mě to tímto způsobem nepovedlo.
Dan td

#4 Příspěvek od Dan td »

Peber píše:
Dan td píše:Pokud je to stejné jako u ostatních e34, tak dveře u spolujezdce, klíč do zámku, zvednout kliku, držet ji nahoře a odemknout. Většinou to jde dost ztuha, ale jde to. Klíč se otočí o víc než normálně, tuším o 90 stupňů nebo ještě o kousek víc.

To už jsem zkoušel a žádnž úspěch. čudlík ve dveřích se jen pohne ale celý nevyzkočí takže se mě to tímto způsobem nepovedlo.

Musíš zabrat, já když to takhle otvíral, bylo to na hraně, že se zlomí klíč :P
m5power

#5 Příspěvek od m5power »

Toto som riesil nedavno: lahol som si do kufra a cez skivakovy otvor som to otvoril dutou trubkou,klasicky som nadvihol zaistovaci kolik zad.dveri.
Peber

#6 Příspěvek od Peber »

m5power píše:Toto som riesil nedavno: lahol som si do kufra a cez skivakovy otvor som to otvoril dutou trubkou,klasicky som nadvihol zaistovaci kolik zad.dveri.

Bohužel tato M5 má el. zámek kufru a mám 4 místnou verzi bez ski vaku :-(
m5power

#7 Příspěvek od m5power »

Aj ja mam el.zamok kufra a 4-miesta a kufor som otvoril klucom aj ked akumulator nebol zapojeny. Ak nemas ziadny otvor v kufrovej stene,tak potom neviem,asi len jemne odtiahnut ram dveri a drotom odistit kolik.
kosh

#8 Příspěvek od kosh »

u favorita to šlo tkaničkou od bot
Dan td

#9 Příspěvek od Dan td »

Pokud se dostaneš do kufru, připoj tam 12V - na centrál, světla, apod... a máš šťávu v celém autě :)
Odpovědět