Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
podvozek v-maxx
zdravím.možná to sem nepatří ale zvažuju výměnu podvozku a tak prosím o radu.mám bmw e36 320i rv.97 m-packet.
mám raději koupit m-tech tlumiče nebo jít do stavitelnýho podvozku.v-max vychází cenově podobně jako klasika m-tech tlumiče.do čeho raději investovat.má někdo zkušenost se stavitelnejma podvozkama?prosím o radu nebo tip na nějakou jinou náhradu.díky za jakékoliv rady
mám raději koupit m-tech tlumiče nebo jít do stavitelnýho podvozku.v-max vychází cenově podobně jako klasika m-tech tlumiče.do čeho raději investovat.má někdo zkušenost se stavitelnejma podvozkama?prosím o radu nebo tip na nějakou jinou náhradu.díky za jakékoliv rady
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
origo jakože origo od bmw za tyhle peníze bude probém i s pružinama, to myslíš asi jen tlumiče... každopádně v-max bude znatelně tužší než origo, takže se rozhoduješ mezi diametrálníma vlastnostma auta 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
tohle je na autu.nechápu to... ty zadní tlumiče jsem podle čísla nedohledal.a na předních není štítek ani žádné vyražené číslo.pružiny lowtec jsou sportovní.tak ted mi poradte co tam koupit za tlumiče
- Přílohy
-
- DSC_0190.JPG (71.09 KiB) Zobrazeno 2667 x
-
- DSC_0191.JPG (61.47 KiB) Zobrazeno 2667 x
-
- DSC_0189.JPG (91.72 KiB) Zobrazeno 2667 x
Já osobně bych doporučil spíše pevný sportovní podvozek než stavik. Proč volíš zrovna víceméně absolutně nevyzkoušenou značku VMAXX?
Rozdíl mezi pevným a stavitelným podvozkem je v jeho určení. Stavik je takový univerzál a jestli tvým cílem je sportovní jízda, tak to mu odpovídá spíše podvozek pevný, kde pružina i tlumič jsou na sebe uzpůsobeny.
Rozdíl mezi pevným a stavitelným podvozkem je v jeho určení. Stavik je takový univerzál a jestli tvým cílem je sportovní jízda, tak to mu odpovídá spíše podvozek pevný, kde pružina i tlumič jsou na sebe uzpůsobeny.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemusí to být vždy pravda, protože spousta výrobců pevných sportovních podvozku seká jedny a ty samý tlumiče a k tomu dělá více variant sníženíRouballik píše:Já osobně bych doporučil spíše pevný sportovní podvozek než stavik. Proč volíš zrovna víceméně absolutně nevyzkoušenou značku VMAXX?

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
nejezdím s autem závody ale sportovnější styl jízdy mám rád.a proč v-max???protože dvacet litru na to rozhodne nemám a v-max mi přijde v poměru cena kvalita docela dobrý.nebo by jsi mi doporučil něco jinéhoRouballik píše:Já osobně bych doporučil spíše pevný sportovní podvozek než stavik. Proč volíš zrovna víceméně absolutně nevyzkoušenou značku VMAXX?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
moje skromná nabídka pro E36...FOGGIE píše:asi 300,- ne dělám si prdel.MattyX píše:KOlik máš rozpočet ?![]()
12000,- víc dohromady nedám
http://www.piston.cz/vogtland/vogtland- ... ky-bmw-e36
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
tahle znacka mi nic neříká.a jaké snížení by jsi mi doporučil.a jak je to s stk?nebudou mít s tím podvozkem problém??MattyX píše:moje skromná nabídka pro E36...FOGGIE píše:asi 300,- ne dělám si prdel.MattyX píše:KOlik máš rozpočet ?![]()
12000,- víc dohromady nedám
http://www.piston.cz/vogtland/vogtland- ... ky-bmw-e36
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to značka fungující už hodně dlouho... jen u nás ji nemá moc lidí v podvědomí
Pružiny jsou vogtland, tlumiče v podstatě bilstein. Snížení je na tobě jaké chceš... s žádným podvozkem není problém na STK - pevným.

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar