TANN3R tak tomu věř hochu,ten chlap to měl od novoty a auto měl v super stavu. A během půl roku dvě auta na to samé
No a k naftě? Jede to,nežere to,ale když jet přestane tak ta úspora je najednou fuč

E65 745i
     E65 745i   

Mám taky v plánu nechat vstřiky otestovat,když to ale tady čtu,najít někoho spolehlivého,bude velká sázka do loterie..
 Mám taky v plánu nechat vstřiky otestovat,když to ale tady čtu,najít někoho spolehlivého,bude velká sázka do loterie.. 
							Popisované "mlaskání" se stávalo pouze u klasického non-CommonRail vstřiku, pokud nebyl správně dotažen svorníky, tedy u 325/525/TDS. Pokud Ti mlaská CR-vstřikovač, píšu si Tě jako budoucí číslo 3 v tomto vlákně. Vyhrát 1. cenu v loterii Sportka 5/49 je 1/13.983.816 možných kombinací. V případě dodržení ve fóru uvedených možností je matematická možnost přežití motoru při použití 6/6 otestovaných vstřikovačů mnohem větší.bibikuba píše:já řeším zvuk u E39 530d jako mlaskání.

Pravdou je,že ten hnusnej pazvuk mě doprovází neustále..Já mám ale pocit,že ten zvuk vychází z převodovky,popř.u příruby převodovky-dvouhmota.Možná máš pravdu a adept jsem,kromě zmíněného zvuku mám ještě jednu závadu,ta mě provází už cca dva roky-při prudkém přidání plynu,motor zhasne,po opětovném nastartování jede auto normálně dál..Inpa napsala něco o tlaku,nepamatuju se přesně..Tahle závada se mi projeví tak dvakrát za rok,samozřejmě,když předjíždím a autu naložím
 Pravdou je,že ten hnusnej pazvuk mě doprovází neustále..Já mám ale pocit,že ten zvuk vychází z převodovky,popř.u příruby převodovky-dvouhmota.Možná máš pravdu a adept jsem,kromě zmíněného zvuku mám ještě jednu závadu,ta mě provází už cca dva roky-při prudkém přidání plynu,motor zhasne,po opětovném nastartování jede auto normálně dál..Inpa napsala něco o tlaku,nepamatuju se přesně..Tahle závada se mi projeví tak dvakrát za rok,samozřejmě,když předjíždím a autu naložím  Kdyby auto nezhaslo,možná už bych měl taky propálenej píst-pokud se teda jedná o zvýšený tlak paliva na liště-snad jsem to dobře napsal..Samozřejmě jsem tu četl,že korekce o ničem nesvědčí-v jednom případě došlo k propálení pístu od vstřikovače,který byl OK..Jsem teda znepokojen
 Kdyby auto nezhaslo,možná už bych měl taky propálenej píst-pokud se teda jedná o zvýšený tlak paliva na liště-snad jsem to dobře napsal..Samozřejmě jsem tu četl,že korekce o ničem nesvědčí-v jednom případě došlo k propálení pístu od vstřikovače,který byl OK..Jsem teda znepokojen  V mém případě jsou korekce vstřikovačů perfektní,je to ale to jediné,co jsem zatím prověřil..Možná budu teda další případ,kdy při dobrých korekcích,které Inpa zobrazuje,dojde k propálení pístu!Kouknu na Inpu,korekce a chybovou hlášku o tlaku sem pro info doplním..
 V mém případě jsou korekce vstřikovačů perfektní,je to ale to jediné,co jsem zatím prověřil..Možná budu teda další případ,kdy při dobrých korekcích,které Inpa zobrazuje,dojde k propálení pístu!Kouknu na Inpu,korekce a chybovou hlášku o tlaku sem pro info doplním.. 
   zajímá mě,jestli je k něčemu dobré,korekce vstřikovačů třeba přes Inpu sledovat-zda to něco o stavu vsřikovače napoví..Četl jsem tu hodně příspěvků,korekce,flaštičkový test přepadu atd..Jestli jsem to dobře pochopil,je to všechno k ničemu-propálený píst,korekce OK...zajímá mě vlastně,zda jde předejít ,teda lokalizovat třeba zmíněný odcházející vstřikovač jinou metodou,než vstřikovače vymontovat a odnést na otestování-taky občas s nejistým výsledkem
 zajímá mě,jestli je k něčemu dobré,korekce vstřikovačů třeba přes Inpu sledovat-zda to něco o stavu vsřikovače napoví..Četl jsem tu hodně příspěvků,korekce,flaštičkový test přepadu atd..Jestli jsem to dobře pochopil,je to všechno k ničemu-propálený píst,korekce OK...zajímá mě vlastně,zda jde předejít ,teda lokalizovat třeba zmíněný odcházející vstřikovač jinou metodou,než vstřikovače vymontovat a odnést na otestování-taky občas s nejistým výsledkem 

Možná otestováním vstřikovačů vyřeším občasné zhasnutí motoru při rudkém zrychlení a odstraním divný pazvuk u volnoběžných otáček
 Možná otestováním vstřikovačů vyřeším občasné zhasnutí motoru při rudkém zrychlení a odstraním divný pazvuk u volnoběžných otáček  Zapsanou závadu z ŘJ motoru doplním a o výsledku mého snažení budu informovat..
 Zapsanou závadu z ŘJ motoru doplním a o výsledku mého snažení budu informovat.. 
							 kolik lidí sem píše, že má propálenej píst? Kolik nafťáků tu asi jezdí? Opravdu si stojíš za tim, že je to každej druhej?
 kolik lidí sem píše, že má propálenej píst? Kolik nafťáků tu asi jezdí? Opravdu si stojíš za tim, že je to každej druhej?