Zdravím, mám problém který se projevuje při vyšší venkovní teplotě než je 12 stupňů. Při této teplotě mi motor začne skubat jako kdybych přidával a ubiral plyn rychle po sobě dělá mi to do 2200 otacek pak to není znát. Další věc která se projevuje s tímto problémem je jako kdybych nasadil laděný výfuk (takový hodně hluboký zvuk). Jakmile spadne teplota pod 12 stupňů tak to přestane a auto jede jak má. Prosím poradíte mi? Díky Bmw e60 530d R. V. 2004 160kw
I to mě napadlo minulý rok jsem měl dpf ucpaný nechal jsem ho vyčistit ultrazvukem. Jelo mi to v nouzaku do 2500 otáček. Ale je mi divný že mi to dělá jen při venkovní teplotě nad 12 stupňů. Teplotu motoru mám kolem 90 stupňů takže termostaty jsou ok.
EGR i klapka nová podle mě to bude spíš nějaké čidlo na diagnostice a myslím si že opravdu dobré jsem byl ale neřešil jsem tenhle problém tak že mě tam čeká do budoucna určitě cesta. Lepší jedna diagnostika než 10 vyměněných dílů.
Čau na diagnostice jsem byl v Inveltu v Plzni , byl jsem tam kvůli jinému problému ale řekl jsem at se podívají i na tuten problém . Řekli mi že na nic nepřisli.
Soulich píše:Čau na diagnostice jsem byl v Inveltu v Plzni , byl jsem tam kvůli jinému problému ale řekl jsem at se podívají i na tuten problém . Řekli mi že na nic nepřisli.