Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oleje Millers Oils
-
- Klubové ID: 3272
A co tenhle http://www.millersoils.cz/cfs-5w40-nt?c=229 do 530d E39
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
cituji: "pro vysokootáčkové závodní motory používané na okruzích, v rally, závodech do vrchu apod."
Přesný popis 3.0d
Přesný popis 3.0d

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jasně
já spíš myslel pro upravený sériový motor. viz http://www.millersoils.cz/testy-oleju-m ... -nanodrive a citace "Motorové oleje Motorsport Nanodrive můžete použít i pro Váš civilní automobil (pokud není vybven DPF), protože přesahují kritéria norem API SM, CF a ACEA A3/B4. V civilním sektoru je největším přínosem možnost snížení spotřeby pohonných hmot a emisí, právě díky sníženému tření a lepší energetické účinnosti agregátu! "

-
Tak mám taky po výměně.. nakonec jsem do 530d e39 dal tenhle http://www.millersoils.cz/ee-longlife-5w40?c=220
Záměrně jsem nevyměnil vzduchový i palivový filtr, tak jsem zvědav jestli bude poznat nějaká změna. Filtry samo po 2-3dnech vyměním
Záměrně jsem nevyměnil vzduchový i palivový filtr, tak jsem zvědav jestli bude poznat nějaká změna. Filtry samo po 2-3dnech vyměním

- Filozof
- Klubové ID: 1044
dvě nádrže vyjeté a mám pozitivní zprávu. Spotřeba poskočila o 0,6-0,8litru směrem dolu. Takže dobrej pocit a asi to něco opravdu dělá s motorem. Počítám že to nižší tření by mohlo bejt reálné.
po tisici km jsem zjistil že nemusím vubec dolévat ani deci tak to je další plus.
Přitom se auto přes 200km/h párkrát podívalo....a asi 30km jízda kolem 170km/h.... takže olej funguje na jedničku.
prozatím velká spokojenost.
po tisici km jsem zjistil že nemusím vubec dolévat ani deci tak to je další plus.
Přitom se auto přes 200km/h párkrát podívalo....a asi 30km jízda kolem 170km/h.... takže olej funguje na jedničku.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je sakra rozdil ve spotrebe, sleduju tohle vlakno dlouho, ale nakonec jsem se rozhodl pro LIQUI MOLY Leichtlauf High Tech5W-40+ Ceratec.Dokonce jsem zmeril hlucnost zahrateho motoru pred vymenou v garazi.Uvidim co po vymene....Filozof píše:dvě nádrže vyjeté a mám pozitivní zprávu. Spotřeba poskočila o 0,6-0,8litru směrem dolu. Takže dobrej pocit a asi to něco opravdu dělá s motorem. Počítám že to nižší tření by mohlo bejt reálné.
Priste teda taky asi Milera:)
tak sem napíšu mé poznatky... měnil jsem olej na své 530D E39, nano verzi 5w40, po výměně je motor znatelně tišší (mám nahraný zvuk před i po výměně) ale nechce se mi s tím srát a někam to upnout, kdo by chtěl tak mu pošlu soubory a může to udělat
, motor jde snáz do otáček, jako by šel lehčeji, ale to nevím jestli se mi to jen nezdá (nemůžu nijak dokázat), ujel jsem už i nějaké km, a spotřeba šla o cca 0,4l dolů, takže teď jezdím průměr 5,8-6,5 podle stylu jízdy.
Nechci tu z toho oleje dělat zázrak, hlučnost motoru a spotřebu můžu dokázat, ale zbytek je jen můj pocit.
Příští výměnu ho koupím zase.

Nechci tu z toho oleje dělat zázrak, hlučnost motoru a spotřebu můžu dokázat, ale zbytek je jen můj pocit.
Příští výměnu ho koupím zase.