Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava hlinikového závitu bmw e60 na vzpěru
-
-
Re: Oprava hlinikového závitu bmw e60 na vzpěru
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem.
Nemá někdo vybavení na opravu závitu 12x1,5? Potřebuju opravit závit v nápravnici. Mám to venku, takže s tím přijedu. Jen bych potřeboval někde v rozumném okolí Benátek nad Jizerou (cca 50km).
Potřebuju jezdit, takže na to trochu spěchám.
Opravná sada stojí 400,- ale nemůžu jí nikde v okolí sehnat. Musel bych čekat na doručení.
Předem díky všem! Klidně i tip na někoho, kdo jí má.
Nemá někdo vybavení na opravu závitu 12x1,5? Potřebuju opravit závit v nápravnici. Mám to venku, takže s tím přijedu. Jen bych potřeboval někde v rozumném okolí Benátek nad Jizerou (cca 50km).
Potřebuju jezdit, takže na to trochu spěchám.

Předem díky všem! Klidně i tip na někoho, kdo jí má.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
http://www.helicoil.cz/
Buď si koupíte sadu, či určitý průměry a naučíte sami, bo jedinej servisman pro ČR je v Bolaticích na Ostravsku. Výhoda tam kde nemůžete / nechcete převrtávat moc velkou vložku. Zesílení je pak lepší než origo závit.
Buď si koupíte sadu, či určitý průměry a naučíte sami, bo jedinej servisman pro ČR je v Bolaticích na Ostravsku. Výhoda tam kde nemůžete / nechcete převrtávat moc velkou vložku. Zesílení je pak lepší než origo závit.
V případě nouze mosaz hmoždinka s metrickým závitem v každém Obi .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Díky. Včera přišla opravná sada. Oprava závitu je cca na 5 minut. Drží to podstatně líp, než původní závit v hlíně. Dal jsem tam dvě vložky za sebou. Vyšlo to akorát. Jedinej problém byl přístup. Musel jsem provrtat i průchozí otvor pro šroub silentbloku, abych jím protáhl závitník. Pak jsem do toho většího otvoru jen vysoustružil a nalisoval nerezový pouzdro. Na lodi se nerez s hliníkem snáší dobře, tak snad to vydrží i na autě.