Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
Zdravím klubáky...
Mám takový problém, že mi přestává reagovat ovladač idrive na stisk. Někde jsem kdysi viděl foto návod jak ovladač rozebrat a opravit, ale za boha to nemůžu najít. Nevítě někdo kde se ten návod na internetu válí? Případně někdo nějaký jiný nápad jak to opravit? Díky za info...
edit: Tak už jsem to našel, kdyby někdo řešil podobný problém
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 58006.html
Mám takový problém, že mi přestává reagovat ovladač idrive na stisk. Někde jsem kdysi viděl foto návod jak ovladač rozebrat a opravit, ale za boha to nemůžu najít. Nevítě někdo kde se ten návod na internetu válí? Případně někdo nějaký jiný nápad jak to opravit? Díky za info...
edit: Tak už jsem to našel, kdyby někdo řešil podobný problém
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 58006.html
-
usetri 4000,- je to pouze studenej spoj , resil jsem to pred pul rokem, vyndej idrive rozeber s tim si nejak poradis... nejsem zadnej odbornik ale na te desticce kde jsou ty eletricke odvody nebo jak to nazvat je cerne "Učko" do ktereho zapada cerne "Ičko" a tim se prerusuje obvod a ja mel studenej spoj na tom "Učku" , kamos mi to zaletoval a od ty doby funguje jak ma . Snad ti moje rada alespon trosku pomuze...
pokud by jsi chtel,tak ovladac mamkuba-e91 píše:Ahoj mněl jsem stejný problém.
Ovladač jsem propájel, ale stále nefungovalo potvrzení.
S toho důvody jsem si myslel, že může být přerušena přívodní kabeláž, tak jsme ji zkrátili a přepájeli na originální piny.
Poté přestal ovladač fungovat úplně.
Nevím co s tím, nemůžete mi někdo poradit?

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
Neni ovladac jako ovladac -) Je treba dodat vic informaci. Kdyby bylo potreba, tak jich tady mam prilis mnoho, ctyri urcite. Ale bez blizsiho ohledani to nepude, to by pak nemuselo fungovat 

Re: e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
to je pravda,ale ovladac od navi profesional funguje i na bussines-bez uprav-vymena plug-playmatiz píše:Neni ovladac jako ovladac -) Je treba dodat vic informaci. Kdyby bylo potreba, tak jich tady mam prilis mnoho, ctyri urcite. Ale bez blizsiho ohledani to nepude, to by pak nemuselo fungovat