Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
Zdravím klubáky...
Mám takový problém, že mi přestává reagovat ovladač idrive na stisk. Někde jsem kdysi viděl foto návod jak ovladač rozebrat a opravit, ale za boha to nemůžu najít. Nevítě někdo kde se ten návod na internetu válí? Případně někdo nějaký jiný nápad jak to opravit? Díky za info...
edit: Tak už jsem to našel, kdyby někdo řešil podobný problém
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 58006.html
Mám takový problém, že mi přestává reagovat ovladač idrive na stisk. Někde jsem kdysi viděl foto návod jak ovladač rozebrat a opravit, ale za boha to nemůžu najít. Nevítě někdo kde se ten návod na internetu válí? Případně někdo nějaký jiný nápad jak to opravit? Díky za info...
edit: Tak už jsem to našel, kdyby někdo řešil podobný problém
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 58006.html
-
usetri 4000,- je to pouze studenej spoj , resil jsem to pred pul rokem, vyndej idrive rozeber s tim si nejak poradis... nejsem zadnej odbornik ale na te desticce kde jsou ty eletricke odvody nebo jak to nazvat je cerne "Učko" do ktereho zapada cerne "Ičko" a tim se prerusuje obvod a ja mel studenej spoj na tom "Učku" , kamos mi to zaletoval a od ty doby funguje jak ma . Snad ti moje rada alespon trosku pomuze...
pokud by jsi chtel,tak ovladac mamkuba-e91 píše:Ahoj mněl jsem stejný problém.
Ovladač jsem propájel, ale stále nefungovalo potvrzení.
S toho důvody jsem si myslel, že může být přerušena přívodní kabeláž, tak jsme ji zkrátili a přepájeli na originální piny.
Poté přestal ovladač fungovat úplně.
Nevím co s tím, nemůžete mi někdo poradit?

-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Re: e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
Neni ovladac jako ovladac -) Je treba dodat vic informaci. Kdyby bylo potreba, tak jich tady mam prilis mnoho, ctyri urcite. Ale bez blizsiho ohledani to nepude, to by pak nemuselo fungovat 

Re: e91 idrive ovladač nereaguje na stisk
to je pravda,ale ovladac od navi profesional funguje i na bussines-bez uprav-vymena plug-playmatiz píše:Neni ovladac jako ovladac -) Je treba dodat vic informaci. Kdyby bylo potreba, tak jich tady mam prilis mnoho, ctyri urcite. Ale bez blizsiho ohledani to nepude, to by pak nemuselo fungovat