Stalo se vám někdy,?Ráno nastartuju a hned jedu, tak se po chvilce rozsvítí dobíjení a auto klekne, nastartuju přes kabely a pak je chvilku klid - když jezdím denně tak se to nestane. Viděl bych to spíš na baterku než na alternátor, diag bez závad... díky za rady
tohle mi dělala nedávno má e60 3.0d .. večer sem zaparkoval.. ráno do toho sednu a svítí dobíjení ,ale auto jelo normálně .. pak sem to chcípl dvakrát a znovu nastartoval a dobrý .. dělalo mi to tak 2-3 dny .. a teď 14dní už nic .. tak nevím
Nafta chytne i s 9,6 V, osobni zkusenost. Po puldenim kodovani jsem ji takhle striskal, sice to tocilo line, ale chytlo. Problem bude v regulatoru alternatoru, ten se projevuje pri nizsich teplotach a pri vlhku.
kadli píše:Nafta chytne i s 9,6 V, osobni zkusenost. Po puldenim kodovani jsem ji takhle striskal, sice to tocilo line, ale chytlo. Problem bude v regulatoru alternatoru, ten se projevuje pri nizsich teplotach a pri vlhku.
O jakym autě mluvíš? obávám se, že v E60 a výš by už ten start při tak vybitý baterii nebyl ani povolen.
díky za rady, kouknu na to, problém bude asi v tom, že baterka bude slabší - sice to nastartuje, ale pak : rozsvítim xenony, zapne se radio, aktivní řízení, navi a výhřevy sedaček...proste skokově velkej odběr a to asi altík nestíhá dobíjet..