Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 nejde zvuk
Mám stejný problém, až na to, že s CD a Navigaci jde zvuk.
Pojistky jsem prošel - žádná nebyla KO.
Na zkoušku jsem odpojil baterku cc. den, bez výsledku.
Při zapnutí klíčku to píše chyb. hlášku.
-Warnung! Bedienen Sie dieses System nur, wenn Verkehrs - und Umweltbeding - unger es erlauben. Für die Fahrzeugbe - herrschung ist der Fahrer verantwortlich. Weitere Informationen entnehmen Sie bitte der Betriebsanleitung.
ČJ
-Upozornění! Používejte pouze při provozu tohoto systému - a Umweltbeding - nesmí dovolit. Pro Fahrzeugbe - zvládnutí je zodpovědný řidič. Více informací naleznete v návodu k obsluze.
Taky nevím co s tím!
Pojistky jsem prošel - žádná nebyla KO.
Na zkoušku jsem odpojil baterku cc. den, bez výsledku.
Při zapnutí klíčku to píše chyb. hlášku.
-Warnung! Bedienen Sie dieses System nur, wenn Verkehrs - und Umweltbeding - unger es erlauben. Für die Fahrzeugbe - herrschung ist der Fahrer verantwortlich. Weitere Informationen entnehmen Sie bitte der Betriebsanleitung.
ČJ
-Upozornění! Používejte pouze při provozu tohoto systému - a Umweltbeding - nesmí dovolit. Pro Fahrzeugbe - zvládnutí je zodpovědný řidič. Více informací naleznete v návodu k obsluze.
Taky nevím co s tím!
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Překlad:
Upozornění! Používejte systém pouze tehdy, pokud to povolují podmínky provozu a okolí. Za ovládání vozidla je zodpovědný řidič. Více informací naleznete v návodu k obsluze.
Akzeptieren! => Akceptovat (=přijmout), jako u Mrkvosoftu, když Ti sděluje, že při vývoji tohoto SW nebylo utraceno žádné kožešinové zvíře.
Takže co to udělá, když je ten červený rámeček (kurzor) najetý na to "Akzeptieren" a Ty zmačkneš tlačítko iDrive, tj. dolů. Začne to hrát, zmizí přeškrtnutí ikony repráčku? Nemáš úplně staženou hlasitost? To rádio si pamatuje stav, ve kterém bylo vypnuto.
Upozornění! Používejte systém pouze tehdy, pokud to povolují podmínky provozu a okolí. Za ovládání vozidla je zodpovědný řidič. Více informací naleznete v návodu k obsluze.
Akzeptieren! => Akceptovat (=přijmout), jako u Mrkvosoftu, když Ti sděluje, že při vývoji tohoto SW nebylo utraceno žádné kožešinové zvíře.

Takže co to udělá, když je ten červený rámeček (kurzor) najetý na to "Akzeptieren" a Ty zmačkneš tlačítko iDrive, tj. dolů. Začne to hrát, zmizí přeškrtnutí ikony repráčku? Nemáš úplně staženou hlasitost? To rádio si pamatuje stav, ve kterém bylo vypnuto.
Dík za rady ...
- když zmáčknu tlačítko iDrive, tj. dolů - NIC SE NEDĚJE ...
- když zmáčknu na tlačítko hlasitosti objeví se přeškrtnutý reprák
přidávám hlasitost - NIC SE NEDĚJE
Ještě mě napadlo.
V kufru mám ,,rádiomodul,, vede do něj Koax, Bílej štekr, a Černej s diodou.
Černej štekr s diodou byl ODPOJENEJ, tak jsem ho zapojil.
Není možný, že se tam něco AKTUALIZOVALO?
Jinak auto parkuju v garáži.
- když zmáčknu tlačítko iDrive, tj. dolů - NIC SE NEDĚJE ...
- když zmáčknu na tlačítko hlasitosti objeví se přeškrtnutý reprák
přidávám hlasitost - NIC SE NEDĚJE
Ještě mě napadlo.
V kufru mám ,,rádiomodul,, vede do něj Koax, Bílej štekr, a Černej s diodou.
Černej štekr s diodou byl ODPOJENEJ, tak jsem ho zapojil.
Není možný, že se tam něco AKTUALIZOVALO?
Jinak auto parkuju v garáži.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas nejaky modul vadny a audio bud logic nebo individual. Veskere audio data jdou po optice, ta musi byt pruchozi, kazda jednotka funguje jako prijimac a vysilac, ve chvili kdy nefunguje, ccc to pozna a ten preskrtnuty reprak ti znaci ze je porusena integrita na MOST sbernici.
Vyreseno. Ktera jednotka je mrtva nebo polomrtva bez auta nikdo nerekne.
Vyreseno. Ktera jednotka je mrtva nebo polomrtva bez auta nikdo nerekne.
Rádio FUNGOVALO i bez připojeného černého štekru i s PŘIPOJENÝM. (optiky)
To mě hlava nebere ...
První obrázek:
-když kliknu na FM - AM
-objeví se to co je na Druhým obrázku asi na 1s.
Při každým kliknutí se opakují obrazovky viz. obrázky
... nejde manuální ladění, ani stanice
To mě hlava nebere ...
První obrázek:
-když kliknu na FM - AM
-objeví se to co je na Druhým obrázku asi na 1s.
Při každým kliknutí se opakují obrazovky viz. obrázky
... nejde manuální ladění, ani stanice
- Přílohy
-
- IMG_20150521_185637_1.jpg (97.46 KiB) Zobrazeno 1795 x