Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 325i - nechce se mu nastartovat - VYŘEŠENO
Bez zjevne priciny nestartuje (jelo to normalne, prijel jsem domu, auto par dni stalo, pak jsem ho nastartoval, prejel kousek kvuli preparkovani a zas cca dva dny stalo) - resp. startuje, ale chyta zrejme jen na par valcu, pridani plynu to zabije, sem tam se zepredu ozve rana, prislo mi, ze to strili do sani. Z motoru nic netece, poprve kdyz jsem to zkousel nastartovat tak to celkem kourilo sedive a bylo citit, ze smes je bohata.
Napady ?
Napady ?
Kromě hukotu v kládě jsem pokaždý slyšel akorát zavrčení ABS (aspoň myslím, že to bylo ABS). Přikládat ucho na zadní sedačku jsem nezkoušel - když tak prubnu zítraicecold píše:když zapneš zapalování tak by ti pod zadní sedačkou mělo hučet

Kontrolky v pohodě. Původně jsem bramborem chtěl jet koupit novou baterii do Toyoty, po fatálním selhání jsem vyškubnul tu z brambora a dal do RAVky, takže auto chvíli stálo bez baterie, nicméně když jsem ji tam potom po pár hodinách vrátil, tak se to chovalo úplně stejně (normálně). Jinak zkoušel jsem i odpojit váhu a startovat bez váhy a žádná změna.Brody píše:Co kontrolky při startování? Svítí se jim jak chce?
Jde to nějak otestovat ?gear píše:když to střílí do váhy vzduchu,tak to bude čidlo klikovky nebo otáček...

No centrál blbne furt, okýnko taky, topení taky, ale co se týká čidel, tak diagnostika hlásila plus mínus všechno v pohodě (zřejmě je jen problém s čidlama ABS, ale to se motoru nijak netýká a na start ani volnoběh to vliv pochopitelně nemá). Každopádně mě to utvrdilo v tom, že brambor půjde z baráku 

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Když je někdo líný dát to na osciloskop k někomu, kdo tomu rozumí... Kup si toyotu, lexus atd, hlavně to neřeš tady. U japonců aspoň asi víš, kam to dát. Kdo si koupí auto k ničemu a pak to neumí dát tam, kde si s tím někdo poradí, ten tu skoro nemá co dělat. Lidí, co tu do něčeho opravdu vidí, je minimum.
Nevím pod jakým nickem tu je - Peter S. z Brna, černé pětkové BMW kombi. Kolega z mé bývalé práce.mitch17 píše:diag byla od koho..????
Udělala se diagnostika a navíc to bylo tou hadicí. Napojovat na to osciloskop by mělo zhruba stejný význam jako připojit k tomu hasící přístroj, mrazák a xylofon.Fx píše:Když je někdo líný dát to na osciloskop k někomu, kdo tomu rozumí...
Díky za výbornou radu, pracuju na tom. Uznávám, že nemám potřebné předpoklady k tomu, abych vlastnil BMW - nemám čas řešit hovadiny, nemám vlastní diagnostiku a neumím německy. BMW je jako Pendolino - když to jede, tak je to super, ale stačí nějaká kravina a jdeš pěšky a když nejsi zrovna expert na Pendolina, tak jsi v řiti jak Baťa s dřevákama.Fx píše: Kup si toyotu, lexus atd, hlavně to neřeš tady. U japonců aspoň asi víš, kam to dát. Kdo si koupí auto k ničemu a pak to neumí dát tam, kde si s tím někdo poradí, ten tu skoro nemá co dělat. Lidí, co tu do něčeho opravdu vidí, je minimum.