Zdravim Vas, mel bych otazku ohledne kompatibility dilu na E36 sedan a kombi. Pasuji zadni dvere, resp. zadni el. stahovani a tapec ze sedanu i na touring? A stejnej dotaz mam i na zadni sedacky. Diky za odpoved.
Jestli se to tady nekde resilo tak se omlouvam, sem tady novej a nenasel sem to.
aha, no tak jestli chceš měnit potom i tapec abys tam něměl díru tak stačí použit tu látkovou výplň z touringa a dat ji na tapec od sedana, jsou myslím stejné
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
To me nenapadlo, chtelo by to zjistit, jestli sou ty zadni potahy tapecu opravdu zamenny u sedana - touringa. Ted sem koukal do katalogu a vypada to, ze by to melo pasovat. Ale jestli se nepletu, tak je to nerozebiratelny a slepovat to mi neprijde moc elegantni reseni. Nebo se to da nejak sikovne udelat? Tapec na E36 sem videl zezadu jen jednou a uz je to nejaka chvile.
tá látka na tom je přilepená na plastovým podkladu, a ten plastový podklad je po odvodu bodově přitavený, stačí ze zadu to trošku odškubnout a je to venku, už jsem to dělal pač se mi to celý odpadlo a zpět jsem to přišrouboval krátkymi šroubky a pohoda
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Jo tak, ja sem si myslel ze to bude na nejakym podkladu, to by me ani nenapadlo tam lepit jen tu latku samotnou Takze se to da rozebrat. Ted uz by to jen chtelo sehnat nekoho kdo to delal, abych vedel, ze to opravdu pasuje
já myslím, že do toho můžeš v poho jít, někdo tu zkoušel dávát tapecy ze sedana do touringa a pasovalo všechno až na tu horní hranu nad tou látkou, že je delší
e36 328i
e36 325iA
Asi do toho pudu. Jen jeste nevis co vsechno je k tomu potreba krom stahovacek, kabelu, cudliku, toho plastu k radicce a jednotky? Nemusim potom treba na diagnostiku? Predni okna v el. mam. A starsi okna vzadu nemaj dojezdy, co?
Tapece jsou jiné (liší se v ukončení zadní horní části, touring useknuté, sedan do špičky) ale ty výplně jsou totožné. Origo je výplň přichycena pomocí plast. hrotů, které jsou po obvodu a v tapecu drží díky ocelovým sponkám, které se na hrot převlečou. Sundat to jde i bez poškození, ale dá to nějakou práci a pak je podmínkou koupit tapece, kde to někdo už nelepil a neulámal... Já to takto měl a nakonec jsem je přilepil lepidlem Mamut od Den Braven a drží to jak skála. Není totiž nic horšího jak odléhající a vrzající výplně.