ano je to možný, že fungujou jen občas, ale spíš je ve spínači velkej přechodovej odpor a proto check pozná, že je něco v nepořádku. Světla můžou fungovat zcela normálně.
Můžou být i zaoxidované kontakty u žárovek světel, občas se nerozsvítí a chyba je na světě. Stačí vyndat žárovky a opucovat jak patici, tak žárovku a uvidíš.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Mel sem to taky - po kontrole a ocisteni zarovek, kontrole pojistek delalo porad, problem byl v tom modulu jak uz nekdo psal nahore. Da se s tim pohrat a opravit, novej neni drahej (tusim kolem 500). Doporucuju poresit co nejdriv, nesviti brzdovy svtela proi seslapnuti pedalu coz neni moc bezpecny a muze nekoho za tebou prekvapit
Madthomas píše:Mel sem to taky - po kontrole a ocisteni zarovek, kontrole pojistek delalo porad, problem byl v tom modulu jak uz nekdo psal nahore. Da se s tim pohrat a opravit, novej neni drahej (tusim kolem 500). Doporucuju poresit co nejdriv, nesviti brzdovy svtela proi seslapnuti pedalu coz neni moc bezpecny a muze nekoho za tebou prekvapit
Takže oni se někdy brzdovky rozsvítí a někdy zase ne? Chápu to dobře?
To může být různý. Buďto je spínač uplně v háji a nesvítí nebo může být načatý a světla se můžou někdy rožnout někdy ne a nebo normálně svítí ale BC hlásí chybu. Chyba většinou ve spínači.
balda88: jo, chapes to dobre, u me se obcas pri seslapnuti pedalu brzdovky rozsvitily, obcas ne. Chvilku me trvalo nez se to vyresilo, ke konci uz to bylo spis ne jak jo
Pánové hláška mi vyskakovala taky. I přesto, že světla svítila. Po výměně spínače Všechno v pořádku. Tak jsem se rozhodl kuchnout ten starý a zjistil jsem že spínač je uvnitř zdvojený. Takže ikdyž byl v poruše tak pořád světla při brzdění svítila.
Ahoj, oživím téma, protože asi definitivně odešel spínač u brzdy. Dřív to sem tam hlásilo "bremslicht", ale světla byly ok, teď už se hláška objeví při prvním šplápnutí na pedál a světla nesvítí. Dotaz tedy zní, jak je náročný spínač vyměnit, koukal jsem do "Jak na to" a podle návodu stačí sundat spodní díl palubky a snímač vycvaknout a vyměnit - je to tak? zároveň se chci zeptat, který koupit, protože na elitu/kelly/autorozvody je víc značek za různé ceny, případně jestli jít do origo (nějaká stovka navíc mě netrápí, hlavně, aby to neodešlo za chvíli znova). Auto je e36 328i coupe, rv 95.