Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 hláška na BC - Bremslicht Elektrik
-
- Klubové ID: 1719
- Kontaktovat uživatele:
Moc všechny prosím, nevím co si mám přesně představit pod touho chybouvou hláškou: Bremslicht Elektrik
Chyba se objevuje jen občas.
Tady je to přeložené: Bremslicht Elektrik: Problém na elektrickém obvodu brzdových světel. Zkontrolujte pojistky a vedení proudu.
Brzdová světla normálně při sešlápnutí pedálu svítí.
Děkuji za každou radu
Chyba se objevuje jen občas.
Tady je to přeložené: Bremslicht Elektrik: Problém na elektrickém obvodu brzdových světel. Zkontrolujte pojistky a vedení proudu.
Brzdová světla normálně při sešlápnutí pedálu svítí.
Děkuji za každou radu
-
- Klubové ID: 1523
Mel sem to taky - po kontrole a ocisteni zarovek, kontrole pojistek delalo porad, problem byl v tom modulu jak uz nekdo psal nahore. Da se s tim pohrat a opravit, novej neni drahej (tusim kolem 500). Doporucuju poresit co nejdriv, nesviti brzdovy svtela proi seslapnuti pedalu coz neni moc bezpecny a muze nekoho za tebou prekvapit
-
- Klubové ID: 1719
- Kontaktovat uživatele:
Takže oni se někdy brzdovky rozsvítí a někdy zase ne? Chápu to dobře?Madthomas píše:Mel sem to taky - po kontrole a ocisteni zarovek, kontrole pojistek delalo porad, problem byl v tom modulu jak uz nekdo psal nahore. Da se s tim pohrat a opravit, novej neni drahej (tusim kolem 500). Doporucuju poresit co nejdriv, nesviti brzdovy svtela proi seslapnuti pedalu coz neni moc bezpecny a muze nekoho za tebou prekvapit
Ahoj, oživím téma, protože asi definitivně odešel spínač u brzdy. Dřív to sem tam hlásilo "bremslicht", ale světla byly ok, teď už se hláška objeví při prvním šplápnutí na pedál a světla nesvítí. Dotaz tedy zní, jak je náročný spínač vyměnit, koukal jsem do "Jak na to" a podle návodu stačí sundat spodní díl palubky a snímač vycvaknout a vyměnit - je to tak? zároveň se chci zeptat, který koupit, protože na elitu/kelly/autorozvody je víc značek za různé ceny, případně jestli jít do origo (nějaká stovka navíc mě netrápí, hlavně, aby to neodešlo za chvíli znova). Auto je e36 328i coupe, rv 95.
Díky
Díky