Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Velká navigace E46 Tourning
Ahoj všem,
potřebuji pomoc.Mám velkou navigaci s DVD přehrávačem či co to je v kufru.Moc tomu nerozumím tak to popíši dle svých slov.Jde o to že nějací ........ chtěli ukrást s auta a místo toho aby to DVD co je v kufru normálně odpojily tak to samo vyškubaly jak jinak že.No a teď když jsem si ji nechal připojit tak mi nefakčí obraz,ale když tam dám CD mechaniku tak normálně naběhne.Abych to ještě upřesnil.Auto jsem koupil a ten pán který mě to prodával tak říkal že to DVD a navigace normálně fungovala,ale když jsem si to nechal připojit tak mi pán opravář zase tvrdí že to fungovat nemohlo,tak jsem s toho docela jelen.Můžete mi někdo poradit????Zkoušel jsem jen CD mechaniku a na to nechce ani navigačka tak nevím.Díky
potřebuji pomoc.Mám velkou navigaci s DVD přehrávačem či co to je v kufru.Moc tomu nerozumím tak to popíši dle svých slov.Jde o to že nějací ........ chtěli ukrást s auta a místo toho aby to DVD co je v kufru normálně odpojily tak to samo vyškubaly jak jinak že.No a teď když jsem si ji nechal připojit tak mi nefakčí obraz,ale když tam dám CD mechaniku tak normálně naběhne.Abych to ještě upřesnil.Auto jsem koupil a ten pán který mě to prodával tak říkal že to DVD a navigace normálně fungovala,ale když jsem si to nechal připojit tak mi pán opravář zase tvrdí že to fungovat nemohlo,tak jsem s toho docela jelen.Můžete mi někdo poradit????Zkoušel jsem jen CD mechaniku a na to nechce ani navigačka tak nevím.Díky
Takže DVD mechanika tam je a byla a fungovala včetně obrazu "prý" než to někdo vyrval.No měl jsem to na správce a napojil mi dráty tak jak mají být jenže když tam připojí tu DVD mechaniku tak obraz nejede,ale rádio a kazety hrají,ale když vyzkouší CD mechaniku tak obraz naběhne.Tak se ptám co může být špatně.Nevím jaká to je má to velkejj monitor včetně ovládání na telefon.
Obrazovka jako svítí není úplně černá,ale samo není na ni nic vidět.
je to 320D 110Kw r.v.2003 měsíc leden je to Tourning.Zjístím to jen přes diagnostiku jaká tam Navi je jestli šipková nebo nějaká jiná?? Nebo to jde zjistit i jinak??Kabeláž mi spravovaly takže předpokládám že tam chyba už není protože na CD mechaniku jede i obraz,ale navigačka nevalí.Momentálně nemám kde vzít DVD mechaniku jinou abych odzkoušel jestli není v trapu.
je to 320D 110Kw r.v.2003 měsíc leden je to Tourning.Zjístím to jen přes diagnostiku jaká tam Navi je jestli šipková nebo nějaká jiná?? Nebo to jde zjistit i jinak??Kabeláž mi spravovaly takže předpokládám že tam chyba už není protože na CD mechaniku jede i obraz,ale navigačka nevalí.Momentálně nemám kde vzít DVD mechaniku jinou abych odzkoušel jestli není v trapu.
MK3 je verze mechaniky na CD, MK4 je na DVD, s obrazovkou navi jak malou tak velkou pracují obě, jdou bez problémů zaměnit, mají shodné konektory. Stačí pouze dodržet základní pravidlo o odpojení až když zhasne kontrolka napájení. Jak je mechanika kodována se zjistí až diagnostikou, řešil jsem podobný problém, sehnal jsem MK4 z auta se šipkovou navi, vyměnil za svou MK3 a nejelo mi to na velké obrazovce. Místní člen KamilFKH mi to bez problémů překodoval a už to frčá. Jak poznat jestli je machanika v háji bohužel nevím.
Nebudu zakládat nový téma, tak se zeptám tady. Mám menší problém s mojí navigací MK3, z netu jsem si stáhnul firmware v32, vypálil pomocí Magic ISO, kde jsem zaškrtl volbu mode 2,uzavření disku a vypálil rychlostí 10x(aspoň doufám, program to ukazoval docela zvláštně) na cd Verbatim. Potom jsem po odemčení auta počkal, až dobliká kontrolka na mechanice navigace, vyndal cd s mapami a vložil vypálené cd. Klíček jsem dal do polohy 1, na displeji se objevila hláška něco jako že cd s mapami není vloženo, displej zhasnul a kontrolka na navigaci přestala úplně svítit, od tý doby se mechanika jenom pokouší cd načíst,na chvíli se rozsvítí tlačítko eject a pak se zase vypne a pořád dokola, displej se už vůbec nerozsvítí, jinak rádio funguje normálně, zkoušel jsem i stáhnout a vypálit v31 ale žádná změna, už nechce načíst ani cd s mapami, do týhle doby navigace fungovala bez problému.Už nevím co stím 

Andre33 píše:Nebudu zakládat nový téma, tak se zeptám tady. Mám menší problém s mojí navigací MK3, z netu jsem si stáhnul firmware v32, vypálil pomocí Magic ISO, kde jsem zaškrtl volbu mode 2,uzavření disku a vypálil rychlostí 10x(aspoň doufám, program to ukazoval docela zvláštně) na cd Verbatim. Potom jsem po odemčení auta počkal, až dobliká kontrolka na mechanice navigace, vyndal cd s mapami a vložil vypálené cd. Klíček jsem dal do polohy 1, na displeji se objevila hláška něco jako že cd s mapami není vloženo, displej zhasnul a kontrolka na navigaci přestala úplně svítit, od tý doby se mechanika jenom pokouší cd načíst,na chvíli se rozsvítí tlačítko eject a pak se zase vypne a pořád dokola, displej se už vůbec nerozsvítí, jinak rádio funguje normálně, zkoušel jsem i stáhnout a vypálit v31 ale žádná změna, už nechce načíst ani cd s mapami, do týhle doby navigace fungovala bez problému.Už nevím co stím
ahoj, vyresil jsi to nejak?