ahoj nevím jestli se to tu někde už neřešilo ale budu si dávat do mojeho tds-ka el. okna a tak sem chtěl poprosit jestli by ste někdo neměl schema zapojení. budou mi chodit i dojezdy nebo na to musí bejt spešl ř.j.? stahovačky atd. mám z 320i 1996a pude to do 325tds 1994 dyžtak majl alda.nsw@centrum.cz dík klucí
pujde ti to tam v pohode , a ridici jednotka se da koupit stoji asi 400 jedna , taky sem mel vse ale ty origo ridici jednotky maj i vic funkci a nechtelo se mi to delat a prebirat ty kabely
ještě sem se chtěl zeptat jak je v těch oknech řešený spínání páč sem to zkusil napojit na tvrdo na baterku a okno sjelo dolu když sem kabely otočil tak zas vyjelo nevíte na co tam je ten druhej konektor co má v sobě 3 dráty? a naco tam je taková čenrá krabička v přední horní části dveří vedou do ní 2 dráty?
To já mam s el.oknama furt problém, neustále se mi rozbijí stahovačka dvajrát mi už prasknul ten plastovej patent co je na tech ližinách scvaklej a připevněnej segrofkou a jednou se mi to celý šprclo nák a ohnula se mi ta ližina!je to děs a navíc mi to okno furt fouká při rychlé jízdě a nejde mi to doštelovat,vážne jsem s toho už na mrtvici!
mám dotaz ohledně ovládání zadních el. oken e36 saloon.
Pro úplné stažení domáčknu čudlík až nadoraz (2. polaha) a okno sjede automaticky celé. Nahoru mi to už ale samo nikdy nevyjede, ať mačkám jak mačkám. Dělají to jenom zadní okna- obě. To nebude normální..
Dělá mi to uplně stejně, buď v háji ten druhý stupeň tlačítka (jaktože na obou stranách a jen vzadu) a nebo na ty zadní ta funkce není? Nevím nechápu to a připojuji se k dotazu. Asi zkusím zapojit zadní okno na přední tlačítko...