Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
xenonové výbojky v dálkových světlech
dělal jsem to kamošovi, dával jsem mu xenony do mlhovek, do potkávacích světel i do dálkovejch a ještě AE. Díky tomu, že jsem tam dával kroužky, tak mi místo pakrovacích mžourátek jsem dal klasické H1 když se rozsvítily dálkáče, rozsvítily se jak H1 tak i xenony, a po 3vteřinách se H1 zhasla a xenon svítil už 100%
bylo to dobré!
bylo to dobré!
MRi píše:Mam xenon i vdalkach asi dva roky a plna spokojenost...a to uz jsem je mnel predtim v motorce a este v jednom aute.....kdyz je rozsvitim tak mi prijde ze to sviti snad i za roh,muzu doporucit!!!
a co jsi tam mel puvodne?ja mam e46 sedan fl s bixenonem a ten xenon bych dal misto ty h7,nebo co to je za patici
Killca píše:P-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
ale to je snad bixenon ne? takze se xenon nevypina jen se otevira clonka
nebo to maj novy bawci fakt jinak?
Ano je to bi-xenon a otvírá se clonka, jenomže....
přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......
P-J píše:Killca píše:P-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......
coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak
vysavac píše:P-J píše:Killca píše:[quote="P-J"]Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak[/quote]
jo sorry,to resite jine modeli,to jsem prehlidl