Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

xenonové výbojky v dálkových světlech

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
vysavac

#1 Příspěvek od vysavac »

čavec,
máte někdo zkušenosti s xenonovýma vybojkama na dálkové světla?ja vim,že jim trochu trvá než se rozžhavěj a že pujdou do řiti,když snima budu blikat,ale mě se to dálkové "žluté" světlo vedle toho xenonu nelibí.díky
all

#2 Příspěvek od all »

dělal jsem to kamošovi, dával jsem mu xenony do mlhovek, do potkávacích světel i do dálkovejch a ještě AE. Díky tomu, že jsem tam dával kroužky, tak mi místo pakrovacích mžourátek jsem dal klasické H1 když se rozsvítily dálkáče, rozsvítily se jak H1 tak i xenony, a po 3vteřinách se H1 zhasla a xenon svítil už 100%
bylo to dobré!
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

kamos ma xenony ve predu ve vsem co jde a ma to, jako neni to dobry, skoncej v dalkach brzo, ale nejakej cas to urco fungovat bude
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
P-J

#4 Příspěvek od P-J »

Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

P-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.

ale to je snad bixenon ne? takze se xenon nevypina jen se otevira clonka

nebo to maj novy bawci fakt jinak?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
MRi

#6 Příspěvek od MRi »

Mam xenon i vdalkach asi dva roky a plna spokojenost...a to uz jsem je mnel predtim v motorce a este v jednom aute.....kdyz je rozsvitim tak mi prijde ze to sviti snad i za roh :lol: ,muzu doporucit!!! :cool2:
vysavac

#7 Příspěvek od vysavac »

MRi píše:Mam xenon i vdalkach asi dva roky a plna spokojenost...a to uz jsem je mnel predtim v motorce a este v jednom aute.....kdyz je rozsvitim tak mi prijde ze to sviti snad i za roh :lol: ,muzu doporucit!!! :cool2:

a co jsi tam mel puvodne?ja mam e46 sedan fl s bixenonem a ten xenon bych dal misto ty h7,nebo co to je za patici
P-J

#8 Příspěvek od P-J »

Killca píše:
P-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.

Ano je to bi-xenon a otvírá se clonka, jenomže....

přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......
vysavac

#9 Příspěvek od vysavac »

P-J píše:
Killca píše:

přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......

coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak
vysavac

#10 Příspěvek od vysavac »

vysavac píše:
P-J píše:
Killca píše:[quote="P-J"]Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.

coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak[/quote]

jo sorry,to resite jine modeli,to jsem prehlidl
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

Killca píše:kamos ma xenony ve predu ve vsem co jde a ma to, jako neni to dobry, skoncej v dalkach brzo, ale nejakej cas to urco fungovat bude

myslíš ThomaseW.? on už je dal i do blinkrů? :lol:
Odpovědět