Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
xenonové výbojky v dálkových světlech
-
- Klubové ID: 1018
dělal jsem to kamošovi, dával jsem mu xenony do mlhovek, do potkávacích světel i do dálkovejch a ještě AE. Díky tomu, že jsem tam dával kroužky, tak mi místo pakrovacích mžourátek jsem dal klasické H1 když se rozsvítily dálkáče, rozsvítily se jak H1 tak i xenony, a po 3vteřinách se H1 zhasla a xenon svítil už 100%
bylo to dobré!
bylo to dobré!
a co jsi tam mel puvodne?ja mam e46 sedan fl s bixenonem a ten xenon bych dal misto ty h7,nebo co to je za paticiMRi píše:Mam xenon i vdalkach asi dva roky a plna spokojenost...a to uz jsem je mnel predtim v motorce a este v jednom aute.....kdyz je rozsvitim tak mi prijde ze to sviti snad i za roh,muzu doporucit!!!
Ano je to bi-xenon a otvírá se clonka, jenomže....Killca píše:ale to je snad bixenon ne? takze se xenon nevypina jen se otevira clonkaP-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
nebo to maj novy bawci fakt jinak?
přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......
coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7P-J píše:Ano je to bi-xenon a otvírá se clonka, jenomže....Killca píše:ale to je snad bixenon ne? takze se xenon nevypina jen se otevira clonkaP-J píše:Současné bawory požívají xenon i jako světelnou houkačku, takže to asi nějaký ten pátek vydrží.
přes den je xenon vypnutý a jako denní světla svítí jenom kroužky, takže jakmile na někoho blikneš, odklopí se clonka a naskočí výbojka......
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak
jo sorry,to resite jine modeli,to jsem prehlidlvysavac píše:coze?to te nechapu.ja jezdim i pres den na potkavaci svetla,coz me sviti xenon a kdyz na nekoho bliknu,tak se mi clonka nedklopi,jen se rozsviti h7 a kdyz prepnu na dalkova,odklopi se mi clonka+rozsviti se h7P-J píše:Ano je to bi-xenon a otvírá se clonka, jenomže....Killca píše: ale to je snad bixenon ne? takze se xenon nevypina jen se otevira clonka
takhle to funguje u e46, u jinych modelu asi jinak