Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 M3 orig. nárazník!!Spěchá!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
SIMI

#1 Příspěvek od SIMI »

Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
:D Bmw forever :twisted:
Deathbox
Klubové ID: 2164

#2 Příspěvek od Deathbox »

mám cena _5500
Břeclav-pošta není probém, jestli máš zájem napiš SZ
e36power

#3 Příspěvek od e36power »

miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od miramax »

a v bazaru ted jsou na prodej minimalne dva nebo tri...tak ti nevim kde jsi ho shanel :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jeden mám - chybí mu 2 pravý lišty a je v pravým rohu prasklej, cca 3-4 cm, prostě nad lištou, je s lízátkem, mlhovkama...
SIMI

#6 Příspěvek od SIMI »

Na streetpro jsem volal cca. 3-4 tejdny z5.sliboval,že ho sežene do 2 tejdnů a už je to bez tak měsíc a ani ň.Potřebuju bez jakékoliv praskliny nechci prasklej nebo spájenej.Prostě jetej orig.
Slid
Klubové ID: 1699

#7 Příspěvek od Slid »

Jarax jeden prodává teď tak se koukni :wink:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#8 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Totic píše:
SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.
já na tento slyšel jen chválu a z klubu ho má mrtě lidí http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htm
boby06

#10 Příspěvek od boby06 »

jo jo .dal jsem ho ted na auto.zadnej problem.sedi moc pekne a tvari se bytelne.Mohu doporucit.Za tri a pul pekne.sice listy na nem jsou hladke ale ten rozdil neni zas tak videt.
SIMI

#11 Příspěvek od SIMI »

Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skřín :lol: tudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi :D
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skřín :lol: tudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi :D
ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,- :wink:
http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htm
Thomas08
Klubové ID: 1560
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Thomas08 »

Slid píše:
SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skřín :lol: tudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi :D
ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,- :wink:
Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat. :wink:
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#14 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Thomas08 píše:
Slid píše:
Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.

Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
SIMI

#15 Příspěvek od SIMI »

Já nemluvil o Kubiho.Jen mi potvrdil,že je to ten samej co jsem mu posílal odkaz.Jinak z Kubiho zkušenost nemám a nemyslím si,že by měl být špatný.Co jsem objednával byl J-TEC!!
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

Totic píše:
Thomas08 píše:
Slid píše: ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,- :wink:
Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.

Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
má ho třeba Castro na autě, tak mrkněte na jeho prodej mlhovek, xenonu atd. má tam fotku kde ten nárazník uvidíte
PS. to není reklama na jeho zboží :lol:
Odpovědět