E36 M3 orig. nárazník!!Spěchá!!
-
SIMI
Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever 
-
Deathbox
- Klubové ID: 2164
-
e36power
tady mas taky nejakej: http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=101
-
miramax
- Klubové ID: 1422
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
-
SIMI
-
Slid
- Klubové ID: 1699
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever
-
Slid
já na tento slyšel jen chválu a z klubu ho má mrtě lidí http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htmTotic píše:Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever
-
boby06
-
SIMI
Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skřín
tudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi 
-
Slid
ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htm
-
Thomas08
- Klubové ID: 1560
Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše:ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
![]()
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.Thomas08 píše:Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše:ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
![]()
Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
-
SIMI
-
Slid
má ho třeba Castro na autě, tak mrkněte na jeho prodej mlhovek, xenonu atd. má tam fotku kde ten nárazník uvidíteTotic píše:Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.Thomas08 píše:Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše: ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-![]()
Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
PS. to není reklama na jeho zboží