Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 M3 orig. nárazník!!Spěchá!!
Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever 
tady mas taky nejakej: http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=101
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever
já na tento slyšel jen chválu a z klubu ho má mrtě lidí http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htmTotic píše:Kterou druhovýrobu máš na mysli? Hodlám jeden takový kupovat, nechci tady záměrně jmenovat, abych se někoho nedotkl. Je prý z ABS plastu.SIMI píše:Zdravím all.Už nějakou chvíly scháním přední originál M3 nárazník.Nechával jsem si objednávat 2ho výrobu a radši se ani nebudu vyjadřovat jekej je to SHIT!!Už to trvá cca 2 měs. co se po něm pídím a když už nějakej je k mání a zavolám na číslo pokaždé mi o fous utekl!Tak vás tedy žádám.Komu se doma válí přebytečnej Mkovej nárazník klidně i bez plastů je možnost hodit sem pár čísel nebo vět?Z5ně zavolám peníze hned CASH a odebrání kdykoliv.Auto mi čeká na lak a bez nárazníku jak asi uznáte všichni je blbost lakovat a pak dodělat kus plastu.Pls spěchá.Díky předem
Bmw forever
Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skřín
tudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi 
ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
http://www.kubidesign.cz/eshop_narazniky_predni_bmw.htm
-
Thomas08
- Klubové ID: 1560
- Kontaktovat uživatele:
Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše:ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
![]()
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.Thomas08 píše:Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše:ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-SIMI píše:Cena 5600,- za 2ho výrobu.Nejde ani tak o lišty,že jsou hladké,ale že tam vůbec neseděly.Vše bylo odchlýplé a nemluvě o tom jak byl vytvarovaný dole u mřížky.Byl asi o půl lehčí než orig. a nemluvě že úchyty a držáčky na mlhovky byli jako z papíru.Horní líc byl z části nerovný apod.Finále a asi co mi nejvíce nas....!!Po koupi lízátka po sléze co došel jsem zjistil,že nárazník byl už vylisován formou s lízátkem tudíž jsem si mohl namontovat 2 nebo si sním podložit skříntudíž u mě nespokojenost.Netvrdím,že vše je na jedno brdo,jen když už to má za něco stát není myslím pochyb o koupi
![]()
Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
má ho třeba Castro na autě, tak mrkněte na jeho prodej mlhovek, xenonu atd. má tam fotku kde ten nárazník uvidíteTotic píše:Jj prý je ok, ten jsem měl právě na mysli. Cena je boží. Nevím který stojí 5600,- z druhovýroby (řekl bych, že nějaký laminátový), ale toto je prý ABS a tudíž sedí. Za tu cenu už ho můžeš mít i s lakem do metalu.Thomas08 píše:Je dobrej tenhle nárazník? Chci si ho totiž kupovat.Slid píše: ale to nemluvíš o tomto nárazníku jako ostatní, ten stojí 3500,- ne 5600,-![]()
Ps: Čus na srazu, dovezte tam ty svoje napucovaný nárazníky ukázat.
PS. to není reklama na jeho zboží