Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

centrální zamykání - problém

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ROBi
Klubové ID: 2116
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ROBi »

Zdravíčko! Koupil jsem si BMW 325 TDS (ročník 1992) a z nějakého nepochopitelného důvodu, na který nemůžu přijít se mi nedaří auto zamknout. Po každém zamknutí se automaticky hned všechny dveře hned odemknou a nejde s tím nic dělat. Hledal jsem tu pomocí "hledat", ale nic mi nepřišlo, že by pomohlo. Pokud podržím čudl u řidiče, když se to chce odemknout, zůstane zamáčknut, ale tím pádem musím ostatní dveře zamáčknout ručně a kufr + víko nádrže se nezamknou. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, popř. jak takový problém vyřešit? Stalo se to taky někomu? Děkuju za odpovědi...
Toydolls

#2 Příspěvek od Toydolls »

Bud vadna RJ centralu - promer

Nebo je v zamku u dveri ridice vadny mikrospinac. Vymen
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

Nevím jak to má E34, ale mrkni se do kufru jestli nemáš přežvejkaný kabele v tom zlomu kde se otevírá kufr..Je to nalevo v tom pantu.Vede tam takovej svazek káblu a je schovanej v takový bužírce kterou musíš z toho stáhnout.
Měl sem podobnej problém.Když sem auto chtěl zamknout tak se zamklo a hned se zase odemklo.Po druhé jen zablikaly blinkry a na potřetí se to už zamklo.Já sem to měl těma přetatýma kláblema..
Tak třeba ti to pomůže :wink:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ROBi »

to Leveler:
Možná jsem to blbě napsal já, možná jsi to pochopil špatně ty, ale já nemám E34, ale E36, ale to je jedno. Šlo mi o radu a určitě se na tohle mrknu, jestli to tam takhle je. Každá rada dobrá.

to Toydolls:
Na toto se mrknu taky, díky za snahu ;)
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

Ajo...Mě už hrabe..Sryy..Nevím proč sem psal E34..Asi proto, že sem tu měl otevřenej odkaz s E34 :lol: Ale na ty kable mrkni..Skoro každá druhá E36 je má žvejklí a pak to dělá bordel jak s centrálem,tak že praskaj pojistky,nesvítí světla, budíky, a problikávaj kontrolky od mlhy třeba :wink:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ROBi »

Teď mi ještě jeden známý říkal, že je možný, že to je špatným kontaktem na ovládacím motůrku nebo že je jeden z těch motůrků KO. Je to možný, že by to bylo tím?
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Leveler »

I to je možný.Nebo ještě zkus mrknout jestli ti někde nedrhne ten čudl co vyjíždí z tapecu :wink:
Killca
Klubové ID: 1648

#8 Příspěvek od Killca »

to bude tim spinacem na dverich nebo na kufru tlacitka, auto nepozna ze jsou zavreny dvere a tak to nezamkne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Borec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Borec »

Mě to dělalo tahlo u ridice ve dverich ta tycka co vede na spunt co kouka z tapecu ve dverich zadrhaval o tapec ted je to ok.
Problem bych videl ne v elektrice ale v mechanice zkuz podrzet stejne jako jsi to delal u vsech dveri a uvidis ...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ROBi »

to Borec:
To už mě napadlo taky, zkoušel jsem to, ale tím to není. Jak zamáčknu jinej čudl, udělá to to samý - zamkne se a hned odemkne :(
Odpovědět