Zdravíčko! Koupil jsem si BMW 325 TDS (ročník 1992) a z nějakého nepochopitelného důvodu, na který nemůžu přijít se mi nedaří auto zamknout. Po každém zamknutí se automaticky hned všechny dveře hned odemknou a nejde s tím nic dělat. Hledal jsem tu pomocí "hledat", ale nic mi nepřišlo, že by pomohlo. Pokud podržím čudl u řidiče, když se to chce odemknout, zůstane zamáčknut, ale tím pádem musím ostatní dveře zamáčknout ručně a kufr + víko nádrže se nezamknou. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, popř. jak takový problém vyřešit? Stalo se to taky někomu? Děkuju za odpovědi...
Nevím jak to má E34, ale mrkni se do kufru jestli nemáš přežvejkaný kabele v tom zlomu kde se otevírá kufr..Je to nalevo v tom pantu.Vede tam takovej svazek káblu a je schovanej v takový bužírce kterou musíš z toho stáhnout.
Měl sem podobnej problém.Když sem auto chtěl zamknout tak se zamklo a hned se zase odemklo.Po druhé jen zablikaly blinkry a na potřetí se to už zamklo.Já sem to měl těma přetatýma kláblema..
Tak třeba ti to pomůže
to Leveler:
Možná jsem to blbě napsal já, možná jsi to pochopil špatně ty, ale já nemám E34, ale E36, ale to je jedno. Šlo mi o radu a určitě se na tohle mrknu, jestli to tam takhle je. Každá rada dobrá.
Ajo...Mě už hrabe..Sryy..Nevím proč sem psal E34..Asi proto, že sem tu měl otevřenej odkaz s E34 Ale na ty kable mrkni..Skoro každá druhá E36 je má žvejklí a pak to dělá bordel jak s centrálem,tak že praskaj pojistky,nesvítí světla, budíky, a problikávaj kontrolky od mlhy třeba
Teď mi ještě jeden známý říkal, že je možný, že to je špatným kontaktem na ovládacím motůrku nebo že je jeden z těch motůrků KO. Je to možný, že by to bylo tím?
Mě to dělalo tahlo u ridice ve dverich ta tycka co vede na spunt co kouka z tapecu ve dverich zadrhaval o tapec ted je to ok.
Problem bych videl ne v elektrice ale v mechanice zkuz podrzet stejne jako jsi to delal u vsech dveri a uvidis ...