Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak vyměnit olej v servu?
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Lidi jsou strašně lenošní něco hledat..
dsvatos píše:Já jsem měnik kapalinu v servu takto.. Z nádobky odsát stříkačkou. Pak jsem dole na řízení povolil převlečnou matku na přívodní trubičce a vypustil. Pak párkrát protočit volantem ze strany na stranu (bez motoru !!!!). Pak zašroubovat, nalít čerstvou kapalinu a s motorem zase volantem protočit.. Trochu sajrajtu se zase dostane do nádobky. Tak jsem to z ní ještě jednou odsál a dolil čerstvou a poho.. Podle potřeby (barvy kapaliny) třeba ještě zopakovat..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
já jsem ho taky tedka měnil...a nebo spíš dolil po tom co mi vytekl uvolněnou trubkou:(...servo jelo chvilku bez oleje tak mu doufám nic nebude.....když sem to opravil a dolil tak se to všechno promíchalo a je z toho humus....asi to podle návodu znovu vyměním...Olej je ATF Dextron II D za 150kč litr
-
jacob
- Klubové ID: 1536
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsem to předevčírem, olej jsem měl taky černý, jsou dvě možnosti, jak už tu někdo podotýkal, buďto jej vysaj něčím a nebo odšroubuj spodní dekl a uvolni hadičku. Jinak sem proplachoval komplet levným ATF olejem a pak nalil castrol a řízení se zlehčilo, pohoda.krtek píše:Zdrawim,chci se zeptat jak nejlépe vyměnit olej v servu, koukal jsem na něj a je úplně černej, takže bych ho rád vyměnil....Je tam ze spodu nějakej výpušťák?Díky...
Zrovna jsem si to dneska taky dal.... ale oddělával jsem jenom jednu hadičku (a pak se umyl od olejeAjwori píše:já co šlo vypustil pak povolil všechny trubičky a hadice a všechny jsem vyfoukal kompresorem