Na KTS diagnostice mi to píše chyba regulace počátku vstřikování a já na to nemam věci ( přípravek ), takže to sám neudělám. A vzhledem tomu, že sem měl sundaný rozvody, je velká pravděpodobnost, že je to fakt o trochu posunutý.

Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
a nový soft-ti přehrajou automaticky když pojedeš na EKG do BMW ...
RadekP píše:Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
Asi si mě nepochopil,ale nechci seřizovat vstřik ( ani teda nevim co tim myslíš)..Já potřebuju seřídit předvstřik ( pootočit ozubené kolečko a čerpadle o milimetry).. Proto tu shánim někoho kdo to umí nebo kdo má přípravek, díky kterému se povolí to ozubené kolečko z hřídele čerpadla a pootočí.Nebo někoho kdo by mi ten přípravek půjčil.
A ten soft mi v Autecu nahrajou za 2500,- ale někdo se tu zminoval, že to měl snad za 700..už nevim kdo..Tak proto se ptám, kam by jste mě doporučili..Kde by mi to udělali za dobrou cenu..
d.aemon píše:RadekP píše:Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
Asi si mě nepochopil,ale nechci seřizovat vstřik ( ani teda nevim co tim myslíš)..Já potřebuju seřídit předvstřik ( pootočit ozubené kolečko a čerpadle o milimetry).. Proto tu shánim někoho kdo to umí nebo kdo má přípravek, díky kterému se povolí to ozubené kolečko z hřídele čerpadla a pootočí.Nebo někoho kdo by mi ten přípravek půjčil.
A ten soft mi v Autecu nahrajou za 2500,- ale někdo se tu zminoval, že to měl snad za 700..už nevim kdo..Tak proto se ptám, kam by jste mě doporučili..Kde by mi to udělali za dobrou cenu..
Mně přehráli soft, když se snažili rozchodit BC + změřili váhu vzduchu a to celé bylo něco přes 700,- i s DPH. Brno, Renocar. Sleva 50% na práci na vozech starších 6 let.
Zave píše:tam se musi prehravat soft?ja koupil novou vahu pro kamarada na 520d 100kW (vahu na koncern, primo na vochcafku) za 2100 novou, vymenili sme to a spokojene si chrochta...