Na KTS diagnostice mi to píše chyba regulace počátku vstřikování a já na to nemam věci ( přípravek ), takže to sám neudělám. A vzhledem tomu, že sem měl sundaný rozvody, je velká pravděpodobnost, že je to fakt o trochu posunutý.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Umí někdo předvstřik e46 320d 100KW + váha vzduchu
-
RadekP
- Klubové ID: 1394
- Kontaktovat uživatele:
Na KTS diagnostice mi to píše chyba regulace počátku vstřikování a já na to nemam věci ( přípravek ), takže to sám neudělám. A vzhledem tomu, že sem měl sundaný rozvody, je velká pravděpodobnost, že je to fakt o trochu posunutý.
-
RadekP
- Kontaktovat uživatele:
Asi si mě nepochopil,ale nechci seřizovat vstřik ( ani teda nevim co tim myslíš)..Já potřebuju seřídit předvstřik ( pootočit ozubené kolečko a čerpadle o milimetry).. Proto tu shánim někoho kdo to umí nebo kdo má přípravek, díky kterému se povolí to ozubené kolečko z hřídele čerpadla a pootočí.Nebo někoho kdo by mi ten přípravek půjčil.Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
a nový soft-ti přehrajou automaticky když pojedeš na EKG do BMW ...
A ten soft mi v Autecu nahrajou za 2500,- ale někdo se tu zminoval, že to měl snad za 700..už nevim kdo..Tak proto se ptám, kam by jste mě doporučili..Kde by mi to udělali za dobrou cenu..
-
d.aemon
- Klubové ID: 1028
Mně přehráli soft, když se snažili rozchodit BC + změřili váhu vzduchu a to celé bylo něco přes 700,- i s DPH. Brno, Renocar. Sleva 50% na práci na vozech starších 6 let.RadekP píše:Asi si mě nepochopil,ale nechci seřizovat vstřik ( ani teda nevim co tim myslíš)..Já potřebuju seřídit předvstřik ( pootočit ozubené kolečko a čerpadle o milimetry).. Proto tu shánim někoho kdo to umí nebo kdo má přípravek, díky kterému se povolí to ozubené kolečko z hřídele čerpadla a pootočí.Nebo někoho kdo by mi ten přípravek půjčil.Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
A ten soft mi v Autecu nahrajou za 2500,- ale někdo se tu zminoval, že to měl snad za 700..už nevim kdo..Tak proto se ptám, kam by jste mě doporučili..Kde by mi to udělali za dobrou cenu..
-
RadekP
- Kontaktovat uživatele:
Sem od Prahy, tak by se mi hodilo spíš něco blíž, ale díky za info, pokud se nenaskytne něco blíž, tak zajedu do Brna..d.aemon píše:Mně přehráli soft, když se snažili rozchodit BC + změřili váhu vzduchu a to celé bylo něco přes 700,- i s DPH. Brno, Renocar. Sleva 50% na práci na vozech starších 6 let.RadekP píše:Asi si mě nepochopil,ale nechci seřizovat vstřik ( ani teda nevim co tim myslíš)..Já potřebuju seřídit předvstřik ( pootočit ozubené kolečko a čerpadle o milimetry).. Proto tu shánim někoho kdo to umí nebo kdo má přípravek, díky kterému se povolí to ozubené kolečko z hřídele čerpadla a pootočí.Nebo někoho kdo by mi ten přípravek půjčil.Tuning píše:vstřik bych neseřizoval a dal nový, bo pokud už má něco najeto,tak to nebude už nikdy ok a přeci jen je to hlavní řídící vstřik.já kupoval fungl nový origo BMW přímo z Německa od kámoše za 8000,-kč ...
-
RadekP
- Kontaktovat uživatele:
No ty si tam nejspíš dal původní starší váhu..Ale z toho co já sem tady vyčetl a pochopil, se dnes a vlastně už od konce r. 2000 do 100KW 320d dává váha novější a ta pracuje s jinym softem. A to mi potvrdily i v Autecu, když mi nabídli váhu, která podle čísla je faceliftu. A když sem se zeptal proč mi dávaj tuhle z jinýho auta ( vlastně 110KW), tak mi řekli, že jiná už se do 100KW nedává, že se teda dává faceliftová a přehrává se soft..Zave píše:tam se musi prehravat soft?ja koupil novou vahu pro kamarada na 520d 100kW (vahu na koncern, primo na vochcafku) za 2100 novou, vymenili sme to a spokojene si chrochta...